PC&Consoles

Totul despre Call of Duty WWII

Cel mai nou titlu din seria Call of Duty a primit un trailer oficial, anunțat în mijlocul unui stream lung de aproape o oră în care dezvoltatorii au oferit diverse detalii despre noul joc.

Call of Duty WWII mută acțiunea înapoi în al doilea război mondial, ceva ce cu siguranță are să fie pe placul celor care s-au săturat de războiul plasat în viitorul apropiat și de arme care mai de care mai pestrițe. Pe lângă o campanie la care jucătorul va lua rolul unui soldat dintr-o divizie ce a debarcat în Normandia pe 6 iunie 1944, jocul va include și un mod secundar cu Nazi zombies. Puteți citi mai jos comunicatul de presă oficial.

Call of Duty® îşi reîntoarce privirea spre cel mai mare conflict militar din istorie şi momentul de început al francizei, Al Doilea Război Mondial. Vineri, 3 noiembrie, jucătorii Call of Duty®: WWII vor porni într-o călătorie de neuitat prin teatrul european de război, vital pentru succesul Aliaţilor. Noul Call of Duty livrează realism, autenticitate şi intensitate cinematică la o scară nemaivăzută până acum. În plus faţă de modul clasic de luptă, secţiunea Multiplayer oferă o selecţie de moduri noi de joc şi inovaţii ale mecanicilor de gameplay în locaţii deja consacrate. Noul mod cooperativ Nazi Zombies este o poveste nouă şi o experienţă plină de adrenalină. Publicat de Activision şi dezvoltat de Sledgehammer Games, Call of Duty: WWII defineşte experienţa de joc în cel de-al Doilea Război Mondial pe noua generaţie de console.

Acum mai mult de doi ani şi jumătate am luat decizia de a întoarce franciza la originile care au consacrat-o, iar experienţa Call of Duty: WWII este una epică”, a afirmat Eric Hirshberg, CEO Activision. „Echipa Sledgehammer Games livrează o experienţă cinematică, onorând eforturile uriaşe umane făcute în timpul celui mai mare conflict al omenirii. Fanii seriei vor trăi experienţa celui de-al Doilea Război Mondial într-un mod nemaivăzut până acum, iar generaţia nouă de jucători va avea ocazia să afle mai multe detalii în legătură cu acest conflict istoric”.

Call of Duty: WWII este o călătorie plină de pasiune şi inspiraţie pentru toţi cei din echipa Sledgehammer Games. Dorim să scoatem la iveală natura intensă a războiului, cu accent pe eroismul şi sacrificiul soldaţilor din Al Doilea Război Mondial. Campania jocului şi modul multiplayer îi plasează pe jucători în rolul unui soldat, luptând pentru libertate într-o lume ameninţată de tiranie. În plus, modul nostru cooperativ este o reinterpretare a ideii de Nazi Zombies care credem că va fi pe placul fanilor”, a afirmat Michael Condrey, cofondator Sledgehammer Games.

Povestea este una pe care nu am mai abordat-o până acum. Este călătoria incredibilă a unor oameni simpli care devin eroi. Dorim să respectăm această generaţie de soldaţi, să spunem o poveste realistă decupată dintr-un moment de răscruce a istoriei omenirii şi să vă oferim cea mai bună experienţă de joc din toată cariera noastră”, a adăugat Glen Schofield, cofondator Sledgehammer Games.

Call of Duty: WWII întoarce franciza la originile care au consacrat-o, oferind o experienţă cinematică ce captează perfect eroismul soldaţilor care au luptat într-un război care a schimbat lumea pentru totdeauna. Noul joc de la Activision este un portret făcut celui de-al Doilea Război Mondial, văzut din perspectiva faimoasei Divizii 1 Infanterie a Statelor Unite. Jucătorii vor lua cu asalt plajele Normandiei pe data de 6 iunie 1944 cunoscută şi ca D-Day, vor străbate Franţa pentru a elibera oraşul Paris şi nu în ultimul rând vor intra în Germania pentru a purta bătălii incredibile.

Modul multiplayer din Call of Duty: WWII este unul clasic, cu echipament şi arme autentice, în locaţii cunoscute din teatrul european de război. Divisions aduce un nou mod de a-ţi configura personajul şi clasa din care face parte, War este un mod nou multiplayer narativ, iar Headquarters este o premieră pentru seria Call of Duty, fiind gândit special pentru ca jucătorii să interacţioneze şi să socializeze cu prietenii. Experienţa de joc este completată de Nazi Zombies, noul mod cooperativ cu o poveste separată, plin de momente neaşteptate şi acţiune ce îţi pune sângele în mişcare. Urmăriţi E3 2017 pentru mai multe informaţii despre modul multiplayer, în timp ce Nazi Zombies va fi dezvăluit la o dată ulterioară.

Precomenzile pentru Call of Duty: WWII asigură accesul în Private Beta, cu acces prioritar pentru cei care deţin PlayStation 4. Call of Duty: WWII va fi disponibil la precomandă în România prin intermediul Altex şi Media Galaxy în două versiuni:

  • Ediţie Standard

  • Ediţie Pro – include Season Pass, Steelbook şi alt conţinut bonus

Pentru mai multe informaţii accesaţi www.callofduty.com, www.youtube.com/callofduty sau @CallofDuty şi @SHGames pe Twitter, Instagram şi Facebook. Call of Duty: WWII va fi disponibil pentru PlayStation®4 şi Xbox One la preţul de 259,90 RON şi pentru PC la preţul de 219,90 RON.

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Un comentariu

  1. Pingback: Totul despre Call of Duty WWII - Pro Team Romania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button