PC&Consoles

TotalBiscuit vs Blizzard: Overwatch face internetul sa explodeze

Pe langa faptul ca a scos acele reviste de la toaleta, Blizzard anunta ca va mai efectua cateva schimbari pentru a reduce anumite conotatii din Overwatch. Una dintre ele a iscat un mic scandal pe internet, pentru ca orice lucru cu putinta va isca un mic scandal pe internet.

De aceasta data a fost vorba despre una din posturile personajului Tracer, care a fost considerata de un numar de jucatori de Overwatch ca fiind prea sexualizata.

lbauzuan3j5lasf9rwcy

Un thread intreg de pe forumul Overwatch a fost dedicat dezbaterii acestei posturi, iar in cele din urma Blizzard a decis sa o indeparteze din joc, deoarece nu se potrivea cu personajul.

Aceasta decizie a fost privita mai mult ca inca un caz in care un dezvoltatori de jocuri cedeaza in fata presiunilor externe, iar discutiile din acel thread continua.

In discutie a intrat, indirect, si Total Biscuit, unul dintre cei mai respectati critici de jocuri de pe internet, care a luat argumentul persoanei care s-a plans initial de postura lui Tracer si l-a transformat in ceva mult mai amuzant.

Situatia cu siguranta va atinge cote si mai ridicole pe parcursul acestei saptamani, aceasta fiind natura discutiilor pe internet despre orice lucru cu putinta.

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button