Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

TotalBiscuit vs Blizzard: Overwatch face internetul sa explodeze

/
/
/

Pe langa faptul ca a scos acele reviste de la toaleta, Blizzard anunta ca va mai efectua cateva schimbari pentru a reduce anumite conotatii din Overwatch. Una dintre ele a iscat un mic scandal pe internet, pentru ca orice lucru cu putinta va isca un mic scandal pe internet.

De aceasta data a fost vorba despre una din posturile personajului Tracer, care a fost considerata de un numar de jucatori de Overwatch ca fiind prea sexualizata.

lbauzuan3j5lasf9rwcy

Un thread intreg de pe forumul Overwatch a fost dedicat dezbaterii acestei posturi, iar in cele din urma Blizzard a decis sa o indeparteze din joc, deoarece nu se potrivea cu personajul.

Aceasta decizie a fost privita mai mult ca inca un caz in care un dezvoltatori de jocuri cedeaza in fata presiunilor externe, iar discutiile din acel thread continua.

In discutie a intrat, indirect, si Total Biscuit, unul dintre cei mai respectati critici de jocuri de pe internet, care a luat argumentul persoanei care s-a plans initial de postura lui Tracer si l-a transformat in ceva mult mai amuzant.

Situatia cu siguranta va atinge cote si mai ridicole pe parcursul acestei saptamani, aceasta fiind natura discutiilor pe internet despre orice lucru cu putinta.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

1 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar