PC&Consoles

Total Warhammer 2 a fost anunțat

Din categoria „Nu se așteaptă nimeni la inchiziția imperială!”, Creative Assembly a dezvăluit un nou joc, doar că nu este unul istoric, ci încă un Total Warhammer.

În numele său complet Total War Warhammer 2, probabil cu încă un War pe acolo ca să fim siguri, jocul va continua ce a început studioul cu primul titlu, adăugând facțiuni noi și opțiuni noi. Acțiunea jocului are să vă plimbe prin continentele Lustria, Ulthuan, Naggaroth și alte nume care probabil vor avea sens dacă sunteți un fan al așezării, în cadrul a ceva numit The Great Vortex Campaign. Iarăși, ceva ce probabil are sens dacă sunteți familiari cu materialul de origine.

Total Warhammer 2 adaugă rasele High elves, Dark Elves, Lizardmen și din câte se pare își vor face apariția și șobolanii foarte populari din End Times.

Jocul va fi disponibil spre sfârșitul acestui an și nu va fi ultimul. Creative Assembly a spus că va realiza o trilogie plasată în acest univers, așa că probabil va trebui să mai așteptați o vreme până când va sosi un joc istoric nou.

[Overclock 3D]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button