PC&Consoles

Total War: Warhammer devine cel mai vandut joc istoria Total War

Total War: Warhammer a iesit pe piata, pana si noi lucram la recenzie si mai toate gurile rele spun ca este super bun. Pana acum suntem de acord cu ei. Ceea ce ne face sa ne bucuram, avand in vedere ca franciza Total War in ultima vreme a fost intr-un usor trend descendent. 

Nu si in cazul lui Total War: Warhammer care se pare ca a implinit toate asteptarile Sega si Creative Assambley, avand 100.000 de jucatori in acelasi timp online. Ceea ce inseamna ca jocul sa vandut extrem de bine, ba mai mult a doborat si recordul pentru cea mai bine vanduta parte din serie, aceasta stand in acest moment la jumatate de milion de copii vandute. 

Directorul studioului Creative Assembly a declarat:

Echipa a fost foarte atenta la performanta si stabilitate pe parcursul dezvoltarii jocului. Ne-am distrat gasind moduri noi de-a juca Total War in lumea de fantezie a celor de la Games Workshop. Suntem mandri de joc si ne bucuram sa vedem ca este primit atat de bine de critici, de veteranii seriei Total War si de jucatori.

Pentru cei care sunt inca in dubiu daca sa cumpere sau nu jocul, avem o veste buna, jocul chiar este unul dintre cele mai bune titluri din franciza, iar cei care mai apuca sa il cumpere astazi beneficiaza si de un Race Pack gratuit, asa ca exista si un motiv in plus sa il achizitionezi.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button