MORE

Total War: Warhammer are un trailer realizat in motorul jocului

Total War: Warhammer, combinația inevitabilă a două serii legendare pe care toată lumea și-o va aminti ca Total Warhammer, are parte de un nou trailer, unul realizat complet în motorul jocului, fără CGI, dar care nu arată un gameplay, asa cum era de asteptat, cum a fost cazul demonstrației de acum două luni.

Noul clip se leagă de bătălia nesfârșită a rasei dwarf, împotriva numeroșilor inamici care i-au supărat de-a lungul veacurilor. În această instanță era vorba de orci, păianjeni, goblini, și alte orocotile fantastice, dar care nu par a fi rezistente la tunuri. Asta daca e sa judecam dupa ceea ce se petrece in clipul de mai jos.

Acest trailer Total War: Warhammer indică totuși măcar cum ar putea arăta bătăliile dintre orci și dwarfi în varianta finală a jocului. Armate masive, de înălțimi variabile, zdrobindu-se între ele. Păianjeni imenși devorând inamicii și nu in ultimul rand, o premieră pentru orice a însemnat vreodată Total War, unități aeriene utilizabile în luptă.

Total War: Warhammer va fi lansat anul viitor, data exacta fiind pierduta in paginile codex-ului. Și în cazul în care vă întrebați de ce nu sunt Eldar pe acolo, Tyranids sau Space Marines, acela este un alt Warhammer. Jocul făcut de Creative Assembly se concentrează strict pe aspectul fantastic al universului, nu pe cel futurist, ce se desfasoara in spatiu. Daca doriti, undeva in trecut. Sa fie mai simplu.

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button
Close
Close