Gaming

Total War: Warhammer anuntat oficial

Un jucator de strategie serios stie seria Total War cap coada si, mai grav, poate trage paralele intre Microsoft Windows si jocurile Total War. Unul bun, unul prost. Daca este sa tinem socoteala, Total War: Warhammer intra in categoria „ala bun”, dar asta ramane de vazut, cei din echipa Creative Assembly fiind mari fani ai universului Warhammer, caz in care avem mari sperante pentru acest titlu.

Sigur, jocul era „aproape” anuntat, mici scapari fiind zarite ici si colo pe internet, dar totusi odata cu anuntul lui Total War: Warhammer avem o certitudine absoluta ca deja se lucreaza la acest titlu. Un joc care promite o combinatie de TBS cu lupte in timp real ce „se va integra in universul Warhammer intr-un mod comparabil cu materialul sursa”. Aceasta afirmatie ne-a starnit interesul, Warhammer avand o mare baza de jucatori ai board-game-ului, asta inseamnand ca studioul Creative Assembly l-a luat in calcul si pe acesta in timpul realizarii jocului.

Pana in prezent, cel putin dupa o analiza a trailerului, avem patru factiuni confirmate: Vampire, Greenskins, Dwarfs si Empire, dar exista sanse mari ca acestea sa fie doar cateva din rasele pe care jocul te va lasa sa le controlezi.

Total War: Warhammer urmeaza sa aiba si doua add-on-uri de sine statatoare, pe langa jocul initial, asambland totul intr-o trilogie. Daca acest nou Total War: Warhammer este sau nu un titlu realizat de fanaticii Warhammer pentru fanaticii Warhammer ramane de vazut.

Articole asemanatoare

Back to top button