GamingRSS PaginaDeMedia

Total War Warhammer 3: Cerințe de sistem

Pe 17 februarie o să mă pot închide liniștit în casă pentru a practica scheme de „Arta Războiului” în Total War Warhammer 3, finalul unei trilogii grandioase adusă la viață de Creative Assembly și binecuvântată, desigur, de Games Workshop.

După ce a anunțat ultima facțiune a jocului (Daemon Prince, yay), Creative Assembly a publicat și cerințele oficiale de sistem pe pagina de Steam dedicată. Total War Warhammer 3 poate fi deja precomandat, iar cei care și-l adaugă în librărie de pe acum vor avea parte de mai multe bonusuri: Ogre Kingdoms Race Pack, doi Legendary Lords noi alături de alți Lords și Heroes, precum și peste 20 de unități suplimentare.

Dar să revenim la cerințele de sistem. Ce-i drept, ele sunt cam indulgente cu PC-urile noastre, doar că jocul nu este foarte prietenos cu spațiul de stocare. Ai nevoie de cel puțin 120GB liberi, ceea ce face ca Total War Warhammer 3 să urce în topul celor mai dolofane jocuri, printre Red Dead Redemption 2, Elder Scrolls Online, Modern Warfare (2019) și altele asemenea.

Total-War-Warhammer-3

Dar dacă spațiul de stocare nu este o problemă pentru tine, fine, go for it, deci iată de ce anume avem nevoie ca să ne dezlănțuim pe câmpul de luptă:

Total War Warhammer 3 – Cerințe de sistem

Cerințe minime Cerințe recomandate
Sistem de operare Windows 7 64-bit Windows 10 64-bit
Procesor modele din seria Intel i3/Ryzen 3 modele din seria Intel i5/Ryzen 5
Memorie 6GB RAM 8GB RAM
Placă video Nvidia GTX 900/ seria AMD RX 400/ Intel Iris Xe Nvidia GeForce GTX 1660 Ti/ AMD RX 5600-XT
Stocare 120GB 120GB
Alte mențiuni Utilizarea unui GPU integrat necesită 8GB VRAM                              –

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button