GamingPC&ConsolesTech&IT

Total War Warhammer 2 are parte de un free week-end

Plus Northgard

Vă place războiul? Poate chiar războiul total? Unul care să implice șobolani gigantici și dinozauri în loc de arsenal tradițional? Eh, atunci ați nimerit unde trebuie.

Steam are în acest moment un week-end gratuit pentru Total War Warhammer 2, un joc ce continuă să nu fie numit așa cum trebuie. Puteau să îl numească Total Warhammer, ar fi fost mai eficient, dar nu, au trebuit să păstreze integritatea brandului în loc să meargă pe calea logică.

Oricum, jocul poate fi butonat gratuit până luni, așa că aveți timp berechet să începeți campania. Garantat nu aveți timp să o terminați. Dar puteți cumpăra jocul, având acum parte de o reducere de preț, costă doar 20.40 euro.

Dar dacă vreți altceva de jucat în acest week-end, aveți la dispoziție Northgard. Este și el gratuit până luni și îl puteți butona după bunul plac până atunci. Northgard este un joc de strategie în timp real ce vă pune la cârma unui clan de vikingi, făcând ceea ce fac vikingii în general. Ce exact? După cum arată, Settlers sau Age of Empires.

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button