GamingRSS PaginaDeMedia

Creative Assembly renunță la suportul pentru Total War Three Kingdoms, iar recenziile negative au explodat

Fanii Total War au la dipoziție destule jocuri pe care să le iubească sau să le urască. Iar unul din cele mai apreciate titluri din serie a devenit brusc un joc înecat în recenzii negative, o metodă recurentă prin care fanbase-ul unui joc își exprimă nemulțumirile cu privire la deciziile unui studio pentru jocul respectiv.

Cu puțin timp în urmă, Creative Assembly a anunțat faptul că, odată cu patch-ul  1.7.1, suportul post-launch pentru Total War Three Kingdoms va înceta, în vreme ce dezvoltatorii se vor concentra pe crearea unui nou titlu din universul Romance of the Three Kingdoms.

Total War Three Kingdoms a fost aproape de stadiul de capodoperă

Mulți fani și-au exprimat această nemulțumire din cauza DLC-ului Fates Divided, care colcăie de bug-uri. Aceștia sperau ca actualizările viitoare să rezolve problemele majore aduse de acest DLC, însă 1.7.1 fuge de această responsabilitate. De asemenea, Creative Assembly, În plus, studioul englez nu și-a ținut promisiunea de a extinde harta din Total War Three Kingdoms, iar recenziile negative nu au întârziat să apară.

Total War Three Kingdoms

O decizie neinspirată pentru un joc vechi de doar doi ani. La polul opus, Total War Warhammer II, lansat în 2017, încă se bucură de nenumărate adiții post-launch, însă acest univers pașnic concentrat în jurul popularității TW Warhammer a fost supus aceluiași bombardament de recenzii negative venit din partea celor supărați că Total War Three Kingdoms nu va mai primi suport.

Videoclipul postat de Creative Assembly cu privire la această decizie și la planul de a dezvolta un nou titlu a cărui acțiune are loc tot în setting-ul Three Kingdoms a acumulat un număr de 6200 de dislike-uri, iar toate DLC-urile aferente listate în Steam poartă eticheta Overwhelmingly Negative.

Creative Assembly menționează că următorul joc din setting-ul Romance of the Three Kingdoms a intrat în stadiul de pre-production, iar dacă mulți se așteptau ca acesta să fie de fapt Three Kingdoms II, moartea clinică a jocului original nu a fost primită cu brațele deschise.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button