GamingPC&ConsolesTech&IT

Total War Three Kingdoms întârzie din nou

Următorul joc istoric din seria Total War nu va mai sosi în luna martie. Total War Three Kingdoms a primit a treia sa dată de lansare, de această dată plastă spre sfârșitul primăverii, la aproape nouă luni de când trebuia să își facă apariția inițial pe piață.

În cazul în care vă întrebați de ce oare ar vrea cumva Creative Assembly să tot amâne un astfel de joc, trebuie doar să îndrept un deget în direcția generală a unui anume Rome 2 Total War, care nici după ediția sa completă parcă nu reușește să strălucească la fel de mult ca jocul vechi de 15 ani pe care trebuia să îl înlocuiască. Și da, parțial mă refer la filtrul de culoare oribil, dar asta este altă idee.

Anunțul amânării a menționat că timpul necesar este folosit la livrarea unui joc ce funcționează așa cum trebuie, atât la nivel mecanic, cât și la nivel tehnic. Studioul s-a cam învățat minte și se străduiește la evitarea greșelilor trecutului.

Noua dată de lansare a lui Total War Three Kingdoms este 23 mai. Jocul iese în evidență nu doar pentru că este primul care să mute acțiunea cu totul pe teritoriul Chinei, dar și pentru că va putea fi jucat în două moduri diferite. Unul care pune accent pe autenticitate istorică și unul cu elemente fantastice, la care unitățile eroice au puteri speciale.

[Overclock 3D]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button