GamingPC&ConsolesTech&IT

Total War se mută în Troia

O nouă Saga începe anul viitor

Promisiunea celor de la Creative Assembly de a crea jocuri Total War mai scurte și mai atent concentrate asupra unui singur eveniment din istorie continuă cu o nouă Saga, cea a Războiului Troian.

Total War Saga: Troy a fost anunțat săptămâna trecută, promițând să ne ofere o mostră serioasă de istorie și mit, acoperind unul dintre cele mai bine cunoscute conflicte ale Greciei Antice. Jocul este realizat de ramura din Sofia, Bulgaria, a companiei. Acel studiou era numit cu ani în urmă Black Sea Studios(a mai fost cumpărat și abandonat de Crytek de atunci), și a lucrat la jocuri precum Knights of Honor. Prin coincidență, o parte din angajații săi de odinioară lucrează acum la Black Sea Games, o companie separată, la Knights of Honor 2.

Anunțul lui Total War Saga: Troy a fost acompaniat de două trailere, unul cinematic, și altul ce arată efectiv harta pe care veți juca:

Vă puteți aștepta la posibilitatea de a juca în rolul numeroaselor facțiuni ce au luat parte la conflict, folosind tactici, fiecare cu avantaje și dezavantaje determinate în parte de liderul lor, precum și unități militare ale vremii. Ca urmare, probabil nu ar trebui să visați la prea multă cavalerie, din moment ce nu era folosită tocmai la scară largă în acea vreme.

Total War Saga: Troy va fi lansat anul viitor.

[Overclock 3D]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button