GamingPC&ConsolesTech&IT

Total War Saga: Troy va fi gratuit la lansare pe EGS

Pentru doar o singură zi, dar îl poți păstra

Când Epic a anunțat că va finanța jocuri în schimbul exclusivității, cineva, undeva, a spus cu siguranță ceva de genul: „Dacă dezvoltatorii tot iau bani dinainte să le vândă, de ce nu ni le dau gratis?”. Eh, ghiciți ce se întâmplă cu noul joc istoric din seria Total War?

Total War Saga: Troy va fi un joc exclusiv pentru Epic Games Store timp de un an de zile, începând cu ziua de 13 august. O zi ce probabil va cea în care magazinul crapă din nou, pentru că în acea zi, și doar în acea zi, jocul va fi gratuit. Nu gratuit ca un demo, nu gratuit ca un trial, ci gratuit în sensul că oricine apucă să pună mâna pe el în acea zi îl va putea păstra pe veci.

Această ofertă este un mod de a sărbători aniversarea a 20 de ani de când a fost lansată seria Total War. Poate n-ar fi stricat dacă ar sărbători printr-un patch al primului Rome, să se poată folosi cum trebuie de hardware modern, dar nu strică nici epopeea despre Războiul Troian.

Anunțul este acompaniat și de un trailer nou:

În cazul în care nu țineți minte care era treaba cu Total War Saga, această sub-serie este compusă din jocuri ce se concentrează pe evenimente istorice anume, mai restrânse, în care se pot spune și ceva povești. Dar pe partea de gameplay aveți parte de cam aceeași formulă clasică.

[Overclock 3D]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button