PC&Consoles

Total War Saga a fost anunțat

Probabil ați observat că de la o vreme Sega și Creative Assembly nu prea mai fac jocuri istorice, fiind prea ocupați cu pomparea proprietății Warhammer până ce face implozie. Dar nu vă fie teamă, pentru că mai multe jocuri istorice sunt pe drum, însă nu toate vor fi în formula de până acum.

Total War Saga este noua umbrelă sub care veți găsi o mare parte ale noilor jocuri istorice din serie, ce vor lua o formă mai concentrată. Intenția este cea de a produce jocuri în diferite epoci istorice, care care să nu vă lase să vă plimbați dintr-un colț al lumii în altul, sau să trăiți câteva secole de istorie.

Mecanicile de bază vor rămâne aceleași, tot veți controla armate vaste în lupte intense, doar că totul se va concentra pe anumite evenimente istorice importante, unde acțiunile jucătorului pot duce la rezultate foarte diferite față de realitate. Un exemplu folosit este expansion-ul Fall of the Samurai al lui Shogun 2. Ca urmare, aceste jocuri ar putea fi mai ușor de făcut și poate chiar mai rapide de scos pe piață, din moment ce se vor baza pe detalii istorice pe care studioul deja le are și chiar pe resurse făcute pentru jocurile lor anterioare. Dacă vă trece prin minte un Total War episodic, n-ar fi foarte departe de realitate.

Asta nu înseamnă că decorul istoric normal este abandonat, un joc de acest fel de proporții este în dezvoltare de ceva vreme, fiind plasat într-o eră până acum nevizitată. Care ar putea fi asta? China și Orientul Mijlociu din epoca bronzului n-ar fi ideii rele.

Nici primul exemplar din Total War Saga și nici noul joc istoric n-au în acest moment o dată de lansare.

[Creative Assembly]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button