PC&Consoles

Tot ce trebuie sa stii despre Hearthstone Whispers of the Old Gods

Noul expansion al lui Hearthstone va fi lansat in curand, asa ca m-am gandit sa pun la un loc toate informatiile pe care ar trebui sa le stiti despre schimbarile aduse jocului cu aceasta ocazie.

Un nou format de joc si carti scoase din rotatie

Pentru a usura echilibrarea jocului, Blizzard a decis sa separe meciurile de Hearthstone in doua categoriie: Wild si Standard. In Wild, poti folosi toate cartile, asa cum ai jucat si pana acum. In Standard vei avea acces doar la cartile din cele mai recente expansion-uri. Spre exemplu, asta inseamna ca nu mai poti folosi carti din Goblins vs Gnomes. Cartile clasice insa vor ramane.

Pachete gratuite

Pentru a compensa lipsa de carti de care se vor lovi jucatorii care vor sa joace Standard, Blizzard ofera 13 pachete gratuite din noul expansion. Primele 3 le primesti automat cand intri in joc. Inca 5 vei primi la 2 victorii de Standard, iar ultimele 5 vei primi daca mai castigi alte 7 meciuri de standard. Animatia deschiderii pachetelor este destul de hazlie.

View post on imgur.com

Whispers of the Old God

Noul expansion aduce o masa de joc noua si extrem de plictisitoare. Este o varianta redesenata a uneia existente, cu interactiune foarte limitata. Mai important, aduce peste 130 de carti noi. Chiar daca acestea nu vor avea o mecanica proprie, cum erau Joust sau Inspire din ultimul expansion, vor altera foarte mult meta-ul jocului. Spre exemplu, acum exista carti de talia Old God, care pot fi afectate de alte carti jucate, indiferent unde s-ar afla acel Old God. Asa ca pana cand ajungi sa scoti din mana un C’Thun, ar putea avea 20/20.

Nerf-uri

Cartile vechi n-au scapat nici ele intregi. Cateva dintre ele au suferit modificari drastice ale puterii lor sau le-a fost marit costul, fiindca erau pur si simplu prea bune. Si daca nu sunteti multumiti de ele, le puteti transforma in praf. De asemenea, Old Murk Eye nu mai poate fi obtinut prin quest, ci poate fi craft-uit.

 • Ancient of Lore – Now draws 1 card instead of 2
 • Force of Nature – Mana cost decreased from 6 to 5, Treants no longer have Charge and no longer die at the end of the turn
 • Keeperof the Grove – Health reduced from 4 to 2
 • Ironbeak Owl – Mana cost increased from 2 to 3
 • Big Game Hunter – Mana cost increased from 3 to 5
 • Hunter’s Mark – Mana cost increased from 0 to 1
 • Blade Flurry – Mana cost increased from 2 to 4 and only affects Minions
 • Knife Juggler – Attack reduced from 3 to 2
 • Leper Gnome – Attack reduced from 2 to 1
 • Arcane Golem – Health increased from 2 to 4, no longer has Charge
 • Molten Giant – Mana cost increased from 20 to 25
 • Master of Disguise – Stealth granted by this card now only lasts until the start of the next turn

Un nou Emote

Emote-ul de Sorry a fost scos, deoarece Blizzard considera ca nu era folosit cum trebuie. In loc sa isi exprime regretul, acest emote era adesea utilizat pentru a pacali oponentul, dand impresia ca un jucator ar avea deja damage letal la indemana, cand defapt era doar o pacaleala. Sigur, asta scoate o componenta de interactiune care este cam necesara pentru jocurile de carti, la urma urmei, ce e poker fara sa blufezi, dar daca Blizzard vrea, Blizzard face. In locul sau este emote-ul de uimire „Wow”

CAND!?

In aceasta noaptea, la ora 1:30 se va incheia perioada de maintenance a lui Hearthstone Europa, asa ca foarte probabil atunci va sosi noul expansion. Spor la joc.

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button