Tech&IT

Torrents Time iti permite sa faci streaming la torenti

Multi am auzit de Popcorn Time atat timp cat a fost disponibil, un website ce permitea streaming-ul de fisiere video prin protocolul torrent, fara a descarca vreun fisier local.

Site-ul nu a rezistat mult timp, pe langa traficul foarte ridicat care adus foarte repede costuri de hosting prohibitive, atragand si atentia fortelor de ordine.

N-a durat insa mult timp pentru a se gasi o alternativa.

Torrents-time.com au lansat de curand un plugin ce nu necesita un client de BitTorrent, si care este disponibil de pe Windows 7.

In Chrome, Mozilla, Edge si Safari, oferind functie nativa de VPN si compatibilitate pentru ChromeCast, AirPlay si DLNA, pentru ca nimic nu face o piratare mai satisfacatoare decat posibilitatea sa dai un click si sa pornesti televizorul fara alte batai de cap.

Prima utilizare a plugin-ului a fost impreuna cu Popcorntime-online.io, o versiune bazata in browser a Popcorn Time ce pentru prima oara utiliza transfer Peer-to-peer in loc de mult mai costisitorul HTTP.

Doar cateva zile mai tarziu insa, si deja mediul online s-a schimbat radical.

The Pirate Bay a implementat deja in mod beta integrare cu plugin-ul, prin butonul STREAM IT! (BETA). Torrentproject.se, Videomax.is si Online.porntime.ws, au anuntat la randul lor ca vor integra aceasta functionalitate. KickassTorrents deasemenea.

„Avem certitudinea ca in foarte scurt timp vom fi integrati in toate site-urile de torenti ce vor sa impinga mai departe aceasta evolutie” au declarat Torrents Time. „Vom permite tuturor sa vizioneze orice film doresc de pe site-urile de torenti ce ne integreaza, cand isi doresc, fara sa trebuiasca sa stocheze fisierul altcuiva pe hard disk-ul lor. Este tehnologia de ‘vizionat impreuna’, sau ‘Co-Watch’, facuta posibila prin Torrents Time.”

[redmondpie] [torrents-time]

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button