MORE

Torment: Tides of Numenera Beta intarzie

Daca sunteti un finantator al lui Torment: Tides of Numenera, am o veste care v-ar putea strica planurile de sarbatori. Nu veti mai avea parte de un Beta Test anul acesta. Studioul inXile anunta ca acest test a fost amanat pentru 2016, deoarece are nevoie de mai multa finisare pentru a functiona asa cum trebuie.

Spre deosebire de testul Alpha, care avea in jur de 20 de minute, acest Beta Test va avea mai bine de 10 ore de gamplay, intr-un stil similar cu ceea ce am putut vedea la Wasteland 2.

Cantitatea de continut nu este in nici un caz mica, Tides of Numenera fiind genul de joc, sau macar promitand sa fie genul de joc, la care te poti pierde prin dialog si cu batalii la care tactica chiar conteaza.

Cand testul va fi disponibil, participantii la Beta vor avea posibilitatea de-a oferi feedback ce va modela varianta finala a lui Tides of Numenera, asigurandu-se astfel ca spiritul lui Planescape Torment ramane intact.

In Torment: Tides of Numenera vei controla ramasitele abandonate ale unui nemuritor care periodic isi schimba corpul. Misiunea ta va fi cea de a gasi raspunsuri la intrebari folozofice ancestrale, cum ar fi „Ce ramane dupa ce disparem”. Asta suna mult mai fantasy si mai creativ ca „Hai sa omoram acei orci pentru a mia oara.”

[TechRaptor]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button