PC&Consoles

Torment: Tides of Numenera are o dată de lansare

Torment se întoarce pe monitoarele noastre, iar în premieră va sosi și pe televizoarele celor care preferă jocurile pe console.

Studioul inXile anunță că varianta completă a lui Tides of Numenera va fi disponibilă la nivel global în ziua de 28 februarie 2017, la aproape 18 ani de când Planescape Torment a redefinit ce înțelegem prin poveste și lume în genul RPG. Iar de atunci nu a prea avut cine știe ce pretendenți la tron.

Torment: Tides of Numenera este realizat de oameni care au participat la producția jocului cel vechi, dar fără o licență Dungeons And Dragons, așa că este plasat într-un tărâm nou creat de Monte Cook ca o așezare pentru RPG-uri pen and paper.

Jocul va oferi un gameplay apropiat de clasicele erei Infinity, explorând pe parcurs o serie de idei filozofice și concepte fantastice care fac majoritatea celorlalte jocuri fantasy să pară extrem de monotone. Premiza jocului este că vei lua rolul unei rămășițe abandonate a unui nemuritor, încercând să dai un înțeles existenței tale.

Tides of Numenera are parte și de o ediție de colecție, care include o hartă a ținutului, un ghid de 100 de pagini, coloana sonoră și câteva alte surprize.

[Blue’s News]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button