Gaming

Torchlight Infinite a ajuns în ultima fază a closed beta-ului

Autor: Matei Pană

Torchlight Infinite este ultimul joc din seria Torchlight, joc care va apărea pe PC, iOS și Android. Acesta a intrat în ultimul stadiu al closed beta-ului pe 24 aprilie, și vine cu foarte mult content pentru fanii seriei. Chiar dacă accesul pentru closed beta a fost până acum disponibil doar pentru jucătorii de pe telefon, jocul întreg se va bucura de cross-play și cross-save pentru toate platformele, incluzând versiunea de PC.

Torchlight Infinite va duce playerii într-o lume din era Ember Tech, cu 200 de ani mai târziu față de evenimentele din Torchlight 2. Povestea se învârte în jurul războinicilor numiți Torchlight, un grup care are ca scop oprirea forțelor malefice care încearcă să răspândească haos și distrugere în toată lumea.

Torchlight Infinite aduce multe surprize pentru fani

Cât despre clasele disponibile, playerii care au jucat closed beta-ul anterior sunt deja familiarizați cu eroii jocului, cum ar fi Carino, un marksman specializat în lupta de la distanță, Rehan, un erou melee care provoacă daune majore la close-range, Youga, un magician care controlează spațiul și timpul, și Gemma, un alt magician care este specializat în atacuri de tip area-of-effect. În această ultimă fază a closed beta-ului, un nou erou numit Commander Moto se va alătura jocului, acesta folosindu-se de o legiune de aliați mecanici pentru a provoca daune inamicilor.

Torchlight Infinite va da jucătorilor libertatea de a-și modifica eroul ales astfel încât să se potrivească cât mai bine cu stilul de joc al fiecăruia, având la dispoziție 24 de talent tree-uri. Astfel, fiecare player se va putea bucura de joc într-un mod diferit.

Acestea sunt doar o parte din noutățile cu care vine ultimul titlu din seria Torchlight, și vă spun sincer că abia aștept să încerc jocul în forma lui finală. Țin minte și acum cât de mult m-a fascinat primul Torchlight, joc de care nu am reușit să mă dezlipesc decât atunci când l-am terminat. A urmat Torchlight 2, care a luat rețeta primului joc și a îmbunătățit-o. Acum văd că iar se întâmplă asta, pentru că și Torchlight Infinite are la bază aceeași rețetă din Torchlight 2, dar de data asta venind cu mai multe îmbunătățiri și noutăți ca niciodată.

Contributors

Pe lângă echipa noastră uzuală de tocilari, colaborăm punctual cu diverși redactori și freelanceri la fel de pasionați ca și noi în ceea ce privește jocurile, gadget-urile și tehnologia, în general. Materialele scrise de aceștia sunt marcate cu denumirea Contributors și sunt evaluate cu atenție, pentru a ne asigura că vă oferim informații corecte și conținut de calitate, la standardele Zonei.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button