GamingPC&ConsolesTech&IT

Torchlight Frontiers este anunțat – și pare a fi un MMO

Seria Torchlight se întoarce după șase ani de absență, cu Torchlight Frontiers. Continuarea duce stilul vizual al seriei într-o lume persistentă comună pentru jucători de explorat. Titlul va fi lansat pentru PC, PlayStation 4 și Xbox One în 2019.

Anul trecut, Perfect World Entertainment a închis Runic Games. Chiar și înainte de asta, fanilor li s-a spus că orice variantă de MMO al lui Torchlight nu va vedea lumina zilei prea curând. Și totuși, evenimentul precedent nu a fost sfârșitul povestirii, deoarece se pare că Torchlight primește o continuare. Mai mult decât atât, Torchlight Frontiers promite ceva mult mai aproape de un MMO decât ar fi putut oricine spera, oferind o lume generată dinamic și persistentă în care jucătorii să se distreze cu prietenii și cu animalele de companie. Cele virtuale, adică. Nu vă veți întâlni prietenul patruped din viața reală în Torchlight.

Max Schaefer, fostul șef de la Runic Games și co-fondator al lui Blizzard North, conduce echipa pentru Torchlight Frontiers, deci există motive pentru fanii seriei să creadă că jocul va semăna foarte mult cu jocurile precedente. Dacă vi s-a părut vreodată că orice tip de versiune MMO a francizei nu se va întâmpla niciodată, ei bine, se pare că se întâmplă. Va fi aici curând. Și da, este o surpriză plăcută.

Aruncați o privire pe primul trailer al jocului, apoi puteți vizita site-ul oficial din link-ul de mai jos pentru mai multe detalii.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button