GamingPC&ConsolesTech&IT

Torchlight 3 a fost anunțat, aproximativ

Frontiera se extinde

Mai țineți minte Torchlight Frontiers? Era un soi de MMO gratuit ce urma să fie lansat anul acesta pe sistemul de distribuție Arc, despre care habar nu aveam că exista până azi, dar aparent este chestia unde trăiesc acum jocurile publicate de Perfect World. Eh. Acel joc nu mai există. A evoluat. S-a transformat în Torchlight 3!

Motivul? Feedback-ul primit de la comunitate și faptul că direcția în care jocul se îndrepta semăna din ce în ce mai mult cu ce ar trebui să fie Torchlight 3. De asemenea, probabil anunțul lui Diablo 4 și a lui Path of Exile 2 probabil nu dădeau prea multe speranțe unui spin-off.

Schimbarea nu este doar una de nume. Torchlight 3 nu mai este un joc gratuit. Va fi contra cost și disponibil pe Steam cândva pe parcursul acestui an, iar apoi va sosi și pe console. Au scos până și micro-tranzacțiile. Știu, e ciudat, un joc pe care îl plătești, iar apoi nu conține un magazin de la care să cumperi alte chestii din joc? Ce e asta? O glumă întârziată de 2 aprilie? Schimbarea de nume aduce și conținut suplimentar, plus o grămadă de noutăți față de varianta Alpha a lui Frontiers.

Spre exemplu, nu mai este un MMO. Bine, tot e unul, dar ca standard nu veți da de altcineva prin joc, decât dacă vrei în mod expres. Poți juca în sesiuni private sau chiar în singleplayer. Offline singleplayer. Offline singleplayer deconectat de la internet, ascuns într-un buncăr atomic, dacă vrei. Știu, un joc în stil Diablo ce nu necesită o conexiune constantă la internet din motive dubioase? În ce lume trăim? Cum mai poți fi jegmănit acum dacă poți practic să modifici jocul pe care l-ai plătit și să îl parcurgi așa cum vrei? Așa ceva nu este normal… ar fi trebuit să fie normal, dar toată lumea a cumpărat Diablo 3, așa că n-a mai avut nimeni curaj să spună „NU!”.

O dată de lansare mai exactă nu este disponibilă pentru joc, dar îmi imaginez că va fi înaintea lui Diablo 4. În cazul în care vă întrebați, studioul care se ocupă cu dezvoltarea sa chiar este format din oameni ce au lucrat la primul Torchlight, și la primele două jocuri Diablo.

[Echtra Games]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button