PC

TOP Tastaturi de gaming de buget luna ianuarie [Pana in 150 de RON]

Tastaturi de gaming! Un subiect pe larg dezbatut, avand in vedere ca este una dintre primele arme ale gamerului de rand, dar si modul principal de comunicare, astfel o serie de reguli trebuiesc respectate.

Asta pentru ca gamerii sunt niste persoane foarte pretentioase si au un set de caracteristici pe care perifericele sunt obligate sa le detina pentru a intra in arsenalul acestora. De la numarul de taste, aranjamentul acestora, forma, felul in care sunt asezate si lista continua.

Uni prefera Shift-ul mai lung, altii o anumita forma pentru tasta Enter, altii n-au nevoie de NumPad, sunt cazuri si cazuri. Dar ce faci atunci cand bugetul este limitat, ai o suma maxima in punguta de 150 de RON, dar doresti totusi o tastatura mai tapanoasa? Ei bine, noi ne-am permis sa alegem 5 astfel de tastaturi de buget, pana in suma mentionata mai sus, fiecare aleasa pentru a satisface o serie de cerinte pe care noi, gamerii le avem:

Tastatura Gaming Redragon Asura Black

Unul dintre motivele principale pentru care am ales aceasta tastatura de gaming este faptul ca poti apasa 32 de taste simultan si nu creea un conflict, tastatura inregistrand fiecare apasare in parte. Un lucru extrem de important intr-un joc de CS de exemplu, veteranii stiind ca viteza de reactie trebuie sa fie imperativ preceputa in timp real de periferice. Pentru o tastatura cu membrana, totusi, Reddragon Asura Black reuseste sa aduca o serie de „jucarii” pe care gamerii le agreeaza. Cum ar fi de exemplu faptul ca vine cu 12 taste multimedia, macro-uri, 7 culori si cablu destul de trainic. Pe langa asta, design-ul, cu toate ca aduce aminte de vechile tastaturi Alienware, este unul foarte elegant, putand sa „decoreze” un birou!

Tastatura Gaming Newmen GM816 

Trebuie sa recunoastem, in cazul acestei tastaturi cel putin, ne-a atras in primul rand design-ul si dupa specificatiile. Cu toate ca nici acestea nu sunt de aruncat la gunoi, cel putin comparativ cu alte tastaturi de gaming de pe piata. Newmen GM816 propune un design dechis, similar cu unul pe care il gasim de regula pe tastaturile de gaming mecanice, doar ca in acest caz discutam de o tastatura semi-mecanica, dar care vine cu luminite RGB. Motiv pentru care multi posibili cumparatori se vor oprii cu privirea la acest produs. Unul de efect, cu doar 16 taste anti-ghosting/n-key rollover, dar care va atrage priviri, iar gamerii nu isi pun de pomana luminite RGB pe tot PC.

Tastatura Gaming Zalman ZM-K600S

Zalman ZM-K600S este posibil sa nu se afle pe radarul multora dintre voi, unul dintre motive fiind aspectul conservator. Totusi, in cazul acestei tastaturi de gaming, unde nu se bate in luminite si design, compenseaza la capitolul hardware, Zalman in cazul acestei tastaturi de gaming aruncand pana si chiuveta de la bucatarie, pentru a satisface gamerii. Este singura tastatura din acest top care se apropie de performantele unei tastaturi de gaming mecanice. De ce? Pentru ca Zalman s-au gandit a aduca acel Ultra Poling de 1000 de Hz, asta insemnand ca poate trimite si primii 1000 de semnale pe secunda. Sigur, nu este la nivelul unei tastaturi mecanice, dar, se apropie. Iar pentru pretul cerut, Zalman ZM-K600S pare un best buy.

Tastatura Gaming ASUS ROG Sagaris GK100

Acest model de tastatura este indicat neindemanaticilor. Acei dintre voi care au tendinta sa verse Cola, cafea, suc, apa, bere sau mai stiu eu ce pe tastatura, care saraca la un moment dat se decide ca nu mai doreste sa functioneze. Tastatura Gaming ASUS ROG Sagaris GK100, are o serie de gauri de scurgere pentru a impiedica deteriorarea butoanelor. ASUS nu s-au oprit aici, introducand un nou material pentru Keycaps-uri, 23 de taste anti-ghoting, 7 culori si cel mai important, o distanta de actionare de 4mm. In peisajul de tastaturi de gaming, ASUS ROG Sagaris GK100, are cateva avantaje, pe langa pret, unul dintre ele este aspectul.

Tastatura Gaming X by SERIOUX Keriam

X by SERIOUX Keriam intra si ea in seria de tastaturi semi-mecanice, doar ca in acest caz, SERIOUX au dorit sa propuna un model full RGB, cu functii anti-ghosting si alte cateva elemente. In ciuda pretului mic, Serioux Keriam are o constructie buna. Materialele alese au acel vibe industrial, plasticul de exemplu fiind matuit in intregime pentru a indeparta orice fel de pete lasate in urma de transpiratie sau grasime. In plus, layout-ul familiar, impletit cu un design usor industrial ofera combinatia perfecta intre familiar si modern. Si cand vine vorba de experienta de utilizare a Serioux Keriam, discutam de o tastatura iluminata RGB, astfel o sa ai un curcubeu pe birou, existand trei moduri de iluminare chiar, daca doresti sa te distrezi cu beculete. Lumina nu este puternica si nici deranjanta, un lucru care ne-a placut.

Tags

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close