Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Top 5 jocuri recent aparute cu Zombie!

/
/
/

Acum, parca un milion de ani lumina, redactam un top 5 jocuri cu zombie! Anul era 2013, iar ideea era atunci sa trecem in revista unele dintre cele mai apreciate jocuri cu zombie.

De la publicarea acestui material, mai mai realizat cateva topuri, precum cel in care am tratat jocuri mai putin cunoscute, pe care o sa il gasiti mai jos. 

Totusi, un top in care sa enumeram cateva dintre cele mai bune jocuri cu zombie recent aparute, adica dupa 2010 nu prea ne-am indeletnicit sa realizam. Greseala pe care ne-am gandit astazi sa o rectificam si sa punem cap la cap un top 5 jocuri recent aparute cu zombie!

Dying Light

Nu credeam ca o sa vedem atat de curand un zombie survival game care sa contina si elemente de parkour functionale, dar si o poveste bine inchegata, cu toate ca plina ochi de clisee. Dying Light este unul dintre cele mai bune jocuri aparute dupa 2010 cu zombie. Iti pune la dispozitie un intreg oras, un sistem de loot si o poveste care te face sa explorezi fiecare cotlon al hartii. Bine, mai este si faptul ca apeleaza la natura noastra de vanatori-colectionari, a gamerilor in general, sistemul de loot, dar si noile update-uri oferind ore si ore in plus jocului, putand sa pierzi in cooperativ sute de ore fara probleme.

State of Decay

State of Decay este unul dintre cele mai recente jocuri cu zombie aparute care ar fi beneficiat masiv din partea unui element cooperativ, din pacate producatorii nu au putut implementa aceasta doleanta a publicului. Partea a doua, care urmeaza sa apara anul acesta va primi si coop, dar si un upgrade grafic substantial, State of Decay, jocul inital captand prin mecanicile de joc inteligent folosite si pe elementul social. Daca ai un week end liber si vrei un joc bun, nu doar un joc bun cu zombie, State of Decay este o alegere ideala. Te pune pe ganduri si te tine tot timpul cu urechile ciulite.

Killing Floor 2

Un veteran in aceasta lista, Killing Floor 2 are radacini adanci in modurile pentru Unreal, de unde si-a tras putin inspiratia si un alt titlu legendar, Left 4 Dead. Poate ca modul original de Unreal, Killing Floor, nu s-a bucurat de un succes moderat, dar aparitia unui titlu stand alone si aceasta continuare de astazi, a readus in interesul general jocul. Producatorii au pus pe masa ceea ce a facut jocul sa straluceasca in trecut, dar au plecat atentia la plangerile comunitatii, Killing Floor 2 avand una dintre cele mai active si mai bine inchegate comunitati din gaming. Forumurile producatorilor sunt pline ochi de rezolvari si de invitatii, Steam-ul ajuta foarte mult si el prin introducerea Workshop-ului, oferind si mai mult diversitate unui joc care te lasa sa pierzi si mii de ore uneori daca nu esti atent.

The Last of Us

Un joc pentru care merita sa detii o consola si unul dintre cele mai memorabile titluri de pe Playstation, The Last of Us isi merita un loc in acest top. Un titlu care te face sa ai trairi intense, sa te indoiesti de propia moralitate, toate astea in cadrul unei apocalipse care transforma oamenii in ciuperci zombie. Povestea te cuprinde pe nesimtite, incet trezindu-te in mijlocul a unor evenimente care te fac sa lupti atat cu oamenii, cat si cu zombie, The Last of Us reusind sa te tina pe marginea fotoliului ori de cate ori il incerci. Indicat este pentru cei care nu au incercat inca titlul, sa tina aproape o cutie de servetele.

Telltale’s The Walking Dead

Ce poti spune despre realizarea celor de la Telltale care nu s-a mai spus deja. Jocul este unul dintre cele mai bune jocuri cu zombie din toate timpurile, alaturi de ceilalti participanti la acest top. Nu stim de ce jocurile cu zombie si povestile lacrimogene merg mana in mana, dar in acest caz, realizarea studioului a dat mult de furca atat criticilor, cat si gamerilor, facand oameni in toata firea sa se indoiasca de propiile decizii si sa isi ridice intrebari legate de propia moralitate. Putine jocuri pot face asta, asa cum si The Walking Dead, cu toate ca apasatul repetitiv de butoane devine calcator pe nervi, dar pana la urma discutam despre un joc care te face sa te intorci cu placere la el, revizitand decizii in poveste sau poate schimband intreg fluxul narativ.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar