GAMING

Top jocuri cu masini (Nu Need For Speed)

Jocurile cu masini indiferent de gen, fie racing, simulator sau arcade, sunt foarte nisate daca le comparam cu un MMO sau FPS. Jocurile cu masini putem spune ca sunt rare, mai ales cele cu adevarat bune, care apar odata la trei sau patru ani, excludem jocurile indie care apar ca ramele dupa ploaie. In acest top vom trece aleatoriu cele mai bune jocuri cu masini pe care le puteti incerca in acest moment.

 

Rocket League – De acest joc probabil ca a auzit toata lumea. Jocul este disponibil pe toate platrofmele, pe PC acesta poate fi cumparat de pe Steam. Jocul va pune la dispozitie un numar de masini din care puteti alege ce va place, ele avand performanta egale, jocul bazandu-se mai mult pe skill. Hartile sunt practic arene de fotbal sau baschet. Daca este pentru prima data cand incercati acest joc, va recomandam sa va obisnuiti modul de joc din controller. Jocul este multiplayer.

DiRT Rally – Acest joc face parte din categoria Racing Simulation. La fel ca si predecesorul sau, DiRT 3, jocul ne incanta atat la capitolul grafic cat si la modul in care sunt controlate masiniile. Va recomandam sa incercati jocul cu un volan sau un gamepad cu joystick-uri analogice. Jocul a fost lansat in anul 2015, are multiplayer, dar din pacat sunt mai putin de 1000 de persoane care il mai joaca. Oricum in cazul in care va plictisiti puteti incerca modul single player.

Project Cars – Daca cauti un simulator bun, acesta poate fi alegerea perfecta, sau nu. Initial jocul trebui sa fie free to play, dar acum poate fi cumparat de pe Steam pentru 30 de dolari. Jocul a fost dezvoltat de comunitate si o parte din cei care au lucrat la NFS:Shift. In acest moment jocul are la dispozitie 74 de masini si peste 110 curse diferite pe 30 de trasee dintre care 11 reale.

BeamNG.drive – Daca te plictisesti si cauti ceva mai „Wow o_O”, BeamNG.drive ne ofera o simulare realista a fizicii, dar acesta este inca Early Access, asadar mai pot aparea probleme. Va recomandam sa urmariti clupul oficial pentru a vedea despre ce este vorba, si poate intr-un viitor GTA va integra astfel de fizica, ar fi foarte amuzant.

Trackmania Turbo – Ne amintim cu placere vremurile in care jucam Trackmania United Forever sau Trackmania 2, iar acum avem o continuare excelenta. Jocul este de tip MMR (Massively Multiplayer Racing), si ne pune la dispozitie peste 200 de harti.

American Truck Simulator –  Desi nu sunt chiar masini sport, acest simulator cu tiruri este excelent, mai ales pentru pierderea timpului. In plus dezvaolatatorii incurajeaza modarea, si au pus la dispozitie o serie de tool-uri prin care se poate modifica jocul. Acesta are si un mod Online numit TruckersMP.

Ca si mentiuni va mai recomandam Forza Horizon 3iRacing, GRID Autosport si The Crew. Evident sunt multe jocuri de acest gen, dar noi pe acestea le preferam si le recomandam. Voi ce preferati?

 

 

 

Tags

Related Articles

13 Comments

  1. Assetto Corsa nu va spune nimic?? 🙂 Ca a luat nu stiu cate premii ca fiind cel mai bun racing simulator.

  2. inafara inafara inafara inafara inafara inafara inafara inafara inafara inafara inafara inafara inafara inafara inafara inafara inafara inafara inafara inafara inafara inafara inafara inafara inafara inafara inafara inafara inafara inafara inafara inafara inafara inafara inafara inafara inafara inafara inafara inafara inafara inafara inafara inafara inafara inafara inafara inafara inafara inafara inafara inafara inafara inafara inafara inafara inafara inafara inafara inafara inafara inafara inafara inafara inafara inafara inafara inafara inafara inafara inafara inafara inafara inafara inafara inafara inafara inafara inafara inafara inafara inafara inafara inafara inafara inafara inafara inafara inafara inafara inafara inafara inafara inafara inafara inafara inafara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close