MORE

Top Gear va fi preluat de Netflix si se va numi… House of Cars ?!

De cand Jeremy Clarkson a avut nefastul incident cu unul dintre producatorii BBC, intregul show Top Gear a fost lasat in aer, soarta lui fiind incerta. Asta pentru ca un post de televiziune „corect politic” nu doreste sa se ascocieze cu cineva care le-a turnat bani cu lopata in conturi. BBC au facut tot ce le-a stat in putinta sa se distanteze de Jeremy Clarkson. Practic au omorat Top Gear. Dar asta nu i-a oprit pe Clarkson, May si Hammond sa „vorbeasca” in alte parti, iar astazi avem noi informatii. Ca de exemplu ca noul show al celor trei fosti prezentatori Top Gear ar putea fi preluat de Netflix si s-ar putea numi… House of Cars! Inventiv, nu?!

Nu… nu am gresit numele, show-ul Netflix s-ar numi House of Cars, nu House of Cards, un alt show popular Netflix. Asta pentru ca Top Gear este o marca inregistrata BBC, iar pentru a cumpara drepturile, Netflix ar trebui sa verse in conturile televiziunii britanice cam tot atati bani cat au facut cei trei pentru BBC pe parcusul anilor de difuzare. Lucru care credem noi ca nu le-ar conveni.

Bine, sursa este The Mirror, un cotidian englez care a mai oferit informatii eronate si in trecut, asa ca vestea trebuie luata de catre fani ca atare. Nu de alta dar cine stie, poate chiar vom avea pe viitor un show Netflix in care Clarkson, May si Hammond vor testa masini, dar cu alte nume. Mai jos aveti cateva.

  • Marco Polo — Marco VW Polo
  • Better Call Saul — Better Call AA/AAA
  • Orange Is The New Black — Orange Is The New Black Leather Interior
  • Hemlock Grove — Gridlock Grove
  • Unbreakable Kimmy Schmidt — Un-brake-able Jimmy Schmidt
  • BoJack Horseman — Hatchback Horseman/BoJack Horsepower
  • Grace and Frankie — Race and Frankie

Articole asemanatoare

Back to top button