TECH

Top Gear s-a mutat pe Amazon!

Top Gear trebuia sa ajunga pe Netflix conform zvonurilor si discutiilor purtate nu cu mult timp in urma, dupa plecarea celor trei prezentatori si a producatorului show-ului de la BBC, nu pe serviciul de streaming video digital al celor de la Amazon. Ei bine, se pare ca socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ, Jeremy Clarkson, James May si Richard Hammond indreaptandu-se spre un nou show, de data asta gazduit de Amazon. 

Dupa ce Clarkson a fost acuzat ca a lovit un producator si „trimis la plimbare” de la BBC, lucru care se pare ca a fost doar picatura care a umplut paharul, Top Gear a ramas fara… sare si piper. Acum daca cineva ar putea a suspende din constiinta colectiva si Top Gear America, ce bine ar fi… dar pana la urma nu putem decat sa incercam sa suprimam amintirea. 

Miscarea facuta de Amazon este una destul de interesanta, avand in vedere ca Top Gear este unul dintre cele mai urmarite show-uri televizate de pe planeta, adunand sute de milioane de telespectatori. Problema este ca showul gazduit de Jeremy Clarkson, James May si Richard Hammond va fi pe Amazon Prime, un serviciu cu plata care confera niste beneficii abonatilor, precum programe exclusive. Precum Ripper Street, un alt show BBC salvat de Amazon, care se bucura de extrem de multa popularitate. Din pacate mai avem de asteptat pana in 2016, dar cel mai probabil planuri preliminare sunt in dezvoltare, iar cei trei lucreaza deja la scenarii. 

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Back to top button