PC

TOP Cele mai bune Harduri Externe

Stocarea poate deveni o problema mai ales in cazul unui laptop, care este practic limitat la doua sau trei unitati pentru stocare.

O stocare externa este solutia si pentru cei care vor sa transfere date rapid intre doua calculatoare sau care vor sa faca backup. Astazi am alcatuit un top cu cele mai bune harduri externe, dar precizam ca am inclus si cateva SSD-uri externe si stickuri de mare viteza cu capacitate la fel de mcare precum a unui SSD. Ordinea din acest top este aleatorie.

Samsung Portable T3 2TB Acesta este un SSD de 2TB care utilizeaza interfata USB Type C si este capabil de viteze de scriere si de citire pana la 450MB/s. Pretul este undeva spre 4000LEI. *-Chelner! -Da? – Un bax de SSD-uri va rog!*

LaCie 5big Thunderbolt 2 20TB Thunderbolt – Putem spune ca asa arata 20 de tone de stocare, iar daca dispuneti de porturi Thunderbolt, aceasta este solutia perfecta. Pretul este in jurul sumei de 9100LEI.

LaCie d2 Quadra v3 4TB – Aceasta este o solutie compacta pe USB 3.0 care ne pune la dispozitie 4TB de stocare. Prestul este de aproximativ 1100LEI.

Corsair Flash Voyager GS USB 3.0 512GB – Este o solutie cu adevarat compacta, mai exact de marimea unui stick de memorie, dar care ne ofera doar 512GB pentru stocare. La CES a fost lansat un stick de 2TB, care inca nu a aparut la noi, dar oricum pretul va fi pe masura. Voyager GS USB 3.0 512GB are un pret de aproape 1100LEI.

LaCie Rugged 2TB USB-C – Desi nu are viteze ametitoare pentru scriere si citire, acesta este extrem de rezistent si are o capaciatte de 2TB. Pretul este aproape de 1000LEI.

WD Elements Desktop 5TB USB 3.0  – La un pret putin peste 800LEI, acesta ne pune la dispozitie o capacitate de 5TB.

Seagate Backup Plus Portable 4TB 2.5 inch USB 3.0 – Tot la un pret de 800LEI, regasim un HDD extern de la Seagate, dar de 4TB.

 

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button