Gaming

Top benzi desenate pe care trebuie sa le citesti inainte sa joci Batman: Arkham Knight! [VIDEO Inluded]

Batman: Arkham Knight tocmai s-a lansat, iar asta inseamna ca multi jucatori se vor pierde in referintele facute de Rocksteady la diverse aventuri ale cavalerului intunecat, acestea desfasurandu-se… in benzile desenate! Referinte si subtilitati pe care multi jucatori nu le vor prinde. Nu si daca Zon@ va da o mana de ajutor, asta pentru ca ne-am decis sa punem cap la cap un Top Benzi Desenate pe care trebuie sa le citesti inainte sa joci Batman: Arkham Knight!

Batman: Arkham KnightBatman: Arkham Knight

Pretul pentru primul numar nu este mare, iar povestea se desfasoara in universul realizat de Rocksteady, cronologic, aceasta explicand ceea ce s-a intamplat intre Batman: Arkham City si Batman: Arkham Knight. De mentionat ca art-work-ul este superb, povestea, cel putin pana in acest moment este surprinzator de buna, iar pretul, asa cum spuneam, nu este mare. Merita incercata daca vrei o legatura intre cele doua jocuri.

Batman: Under The HoodUnder The Hood

Exista si film, dar banda desenata este exact ceea ce iti trebuie pentru acel „fix” de informatie pentru a afla cine si ce este exact Red Hood. De ce aceasta banda desenata? Pai pentru ca Red Hood este inclus acum in joc, si el, ca si Red Robin facand parte din Bat Family, introducerea acestuia in joc fiind gandita ca un bonus. In plus, este o banda desenata extrem de lunga si de bine scrisa.

Secret Six: Villains UnitedSecret Six: Villains United

Banda aceasta desenata trebuie citita fara doar si poate. Explica mult mai multe dintre motivatiile baietilor rai, oferindu-le acea dimensiune necesara pentru a fi putea catalogati drept oameni, nu ca niste baieti rai din benzi desenate. Din pacate, pentru cei care urmeaza sa joace jocul, exista cateva spoilere, asa ca… voi alegeti. Nu sunt toti printre cei mai cunoscuti raufacatori din universul Batman, dar, din punct de vedere al povestii trebuie citita.

Suicide Squad: Kicked In The TeethSuicide Squad: Kicked In The Teeth

SPOILER  – Batman: Arkham Origins Blackgate se incheie cu Bane intr-un elicopter si Amanda Waller care ii explica lui CatWoman ce si cum. Ei bine, asta o pune pe Harley in Suicide Squad, facand universul si mai savuros, Harley fiind nevoita acum sa lucreze pentru guvernul american pentru a-si rascumpara crimele din trecut. Este o banda desenata destul de lunga, asa ca va sugeram sa cititi volumele. Chiar si asa, are niste momente destul de negre. Prea negre pentru o banda desenta.

Batman: Sword of AzraelSword of Azrael

Azrael isi face aparitia in Arkham Knight, iar multi jucatori nu vor sti cine este, ce vrea si ce face. Ei bine, aceasta banda desenata explica originile si motivatiile acestui personaj, si este surprinzator de bine scrisa, cu toate ca Azrael nu este cel mai placut personaj din universul Batman. Cu toate astea, vei afla cum Batman a fost inlocuit de un calugar asasin… intr-un fel.

Lectura aditionala: 

BATMAN: WHATEVER HAPPENED TO THE CAPED CRUSADER?WHATEVER HAPPENED TO THE CAPED CRUSADER

Neil Gaiman este un geniu… uneori. Cu toate astea, acest comic este un must read pentru fanii Batman in general. Mai ales ca aceasta banda desenta incepe cu inmormantarea lui Batman si pune o intrebare destul de interesanta: De ce este Batman o legenda? Este o opera de arta, si merita citita. Pe langa asta, trateaza intreg subiectul dintr-un punct de vedere… mai filosofic.

 

 

 

Articole asemanatoare

Back to top button