Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

TOP Aplicatii de navigatie GPS pentru Android cu harti offline gratuite

/
/
/

Folosim Google Maps pentru navigatie cu succes de multi ani, dar aplicatia are si unele parti proaste, motiv pentru care utilizatorii cauta alternative. Asadar am realizat un top cu cele mai bune aplicatii gratuite de navigatie pentru Android cu harti offline.

 

OsmAnd Acest soft de navigatie offline si online se bazeaza pe hartile Open Source Maps. In varianta gratuita puteti descarca cateva tari. Cartografierea este foarte detaliata aratand pana si numarul blocurilor.

 

Maps.ME – Aplicatia suporta modul de navigatie online si offline. Hartile sunt bazate pe Open Source Maps, dar integreza si detalii despre Live Traffic.

 

HERE WeGo –  Aceasta aplicatie era cunoscuta sub numele de HERE Maps. Aplicatia are o multime de functii pe langa posibilitatea de navigare offline, puteti face booking la taxi sau sa urmariti transportul in comun.

 

MapFactor – Aplicatia se bazeaza tot pe Open Street Maps, care de asemena suporta navigatie offline si este gratuita.

 Voi ce aplicatii gratuite pentu navigatie offline folositi?
 • Facebook
 • Twitter
 • Google+
 • Linkedin
 • Pinterest

4 Comments

 1. Cel mai simpatic mesaj care l-am primit atunci cînd am testat „HERE WeGo” în emulatorul de Android MEmu 2.9.1, zice aşa:
  Sorry. You can’t use this app.
  Because the SIM în your device is from a vendos based în China, HERE WeGo can’t be used.
  Close
  Adică eu ce să înţeleg, că HERE WeGo nu o să meargă pe un telefon chinezesc ? Chiar n-am chef să încerc, dar dacă ar fi aşa, atunci cred că ar fi cea mai mare stupizenie de aplicaţie scrisă vreodată. A încercat cineva această aplicaţie pe un telefon din China ???

  • am telefon chinezesc Xiaomi Redmi Note 4 nu am nicio problema cu aplcatia, os lui este de varianta globala sar putea ca altii care au os de china sa aibe aceasta problema

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar