Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

TOP Aplicatii Android pentru vreme

/
/
/

In Google Play Store sunt sute de aplicatii pentru veme, dar numai o parte dintre ele merita instalata. Noi le-am testat si am alcatuit un top cu cele mai bune aplicatii pentru vreme.

AccuWeather – Aceasta aplicatie este poate cea mai populara, ea fiind preinstalata pe majoritatea telefanelor. In aplicatie gasiti informatii foarte utile si destul de precise. De asemenea dispune si de Widget-uri.

 

Yahoo Weather – Aceasta aplicatie dispune de o multime de informatii si este precisa. Pentru a fi cat mai dinamica si placuta la vedere, fundalurile se schimba automat folosind serviciul Flickr.

 

WeatherBug – Forecast & Radar Aplicatia are un design placut la prima vedere, dar in partea inferioara are reclame. WeatherBug va pune la dispozitie o multime de informatii despre vreme si de asemena include un radar de vreme.

 

WeatherBomb – Aceasta este o aplicatie mai complexa, in loc sa dispuna de o interfata si de informatii usor de citit, WeatherBomb ne afseaza informatii complexe despre vreme.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

8 Comments

  1. nici una din cele prezentate nu are o acuratete acceptabila, ca sa nu ma leg de alte aspecte. Personal folosesc „Weather&Clock Widget” si „Transparent Weather Clock” – cu WeatherUnderground ca server, iar „Vodafone Meteo” este singura aplicatie ce preia direct de la INMH, insa update-ul este la 1 ora (restrictionat de INMH) si in rest nu prea are nimic bun. Degeaba ai o multime de detalii daca se apropie de realitate intr-un procentaj destul de mic

  2. AccuWeather ar trebui sa fie pe locul 20 intr-un top cu 10 pozitii. Nu este nimic accurate in acea aplicatie.
    Personal, folosesc Foreca. In 99% din cazuri „prezice” in mod corect temperatura si in aproximativ 80% din cazuri estimeaza corect ora la care va incepe sa ninga/ploua.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar