GAMING

Top 5 tipuri de streameri calcatori pe nervi [VIDEO Included]

De cand cu gluma lui Jimmy Kimmel si cum a explicat el cum nu intelege streamerii, lucru care a calcat pe nervi o groaza de indivizi care au dorit sa isi sustina vedetele online preferate, o intreaga america are impresia ca streamerii sunt un fel de specimene care o ard online. Din pacate pentru domnul Kimmel, realitatea este cu totul alta, streamerii cumuland online milioane de privitori, mai multi decat domnul Kimmel insumeaza intr-o seara, iar daca discutam despre un eveniment precum finala The International sau un campionat de CS GO important, atunci audientele tanarului sunt infime!

Pe de alta parte avem si specimene de streameri calcatori pe nervi. Asa ca azi, cu ajutorul lui Bored Pixel, care ne-a dat o mana de ajutor cu art work-ul pentru acest top, o sa insiram cinci tipuri de streameri pe care toti ii cunoastem, toti ne-am intalnit cu ei si toti ii uram. Acel gen de streamer care creeaza controverse atat pe Twitch sau Hitbox, dar si pe Twitter si Youtube doar printr-un comentariu aruncat la intamplare. O vorba romaneasca se potriveste perfect in cazul acestor streameri: „Pe unde se duc fac numai pui de cuci!”.

Fara sa o mai lungim prea mult, top 5 tipuri de streameri calcatori pe nervi:5 copy

Vedeta este probabil cel mai cunoscut dintre acesti streameri, dat fiind ca avem destui strumfi care fac un stream, fie pe Youtube, fie pe Twitch, iar in secunda in care are mai mult de 5 privitori muschiul proverbial se umfla pe el mai ceva ca pe Arnie! Pur si simplu acest individ este divortat de realitate, de multe ori crezand ca majoritatea oamenilor care sunt acolo, au venit special pentru el, iar daca contorul sare peste 20 de privitori… acesta uita limba materna si incepe sa faca urat pe stream, onomatopeele realizate cu ajutorul cavitatii bucale de catre acesta fiind indentificate de niste cercetatori englezi ca niste strigate de euforie. Lingvistii, pe de alta parte, inca se chinuie sa isi desluseasca ce bocifereaza vedeta de stream.


2 copy

Daca un stream are mai mult de 200 de privitori, atunci este imperativ ca streamerul in cauza sa aiba un set de reguli pe care privitorii sa il urmeze. De multe ori acestia pun un regulament de bun simt, precum no caps, fara link-uri sau ascii in chat si chestii pe care in mod normal toata lumea le stie si le poate indentifica ca ceva calcator pe nervi. Din pacate Justitiarul nu este de aceasi parere, fiind cel mai probabil ruda cu Moise, cele zece porunci ale acestuia trebuind sa fie urmate ad litteram de privitori, altfel acesta isi pierde cumpatul, imparte Ban-uri si face si extrem de urat. Pe de alta parte, este de inteles si comportamentul acestuia, avand in vedere comportamentul anumitor privitori care spameaza obsesiv aceasi si aceeasi intrebare.

4 copy

Acest gen de streamer este arhicunoscut, omniprezent si urat mai de toata lumea. De la citate de genul: „Eu singura schimb fata gaming-ului!” pana la: „Trebuie sa sterg System32 pentru ca stream-ul sa imi mearga mai bine!” Boobificatorul este prezent pe orice platforma de livestream realizata pana acum. Daca are doua protuberante pe piept si le poate expune, atunci aceasta o va face. Asta nu inseamna ca nu poti sa porti un decolteu pe stream, Doamne Fereste, ochiul uman trebuie sa se bucure si el, dar in momentul in care fereastra jocului are 10 pixeli, iar restul este Marele Canion cu ceva dantela imprejur, este clar ca undeva, ceva, este putred in Danemarca! Sunt si alte streamerite care au un decolteu, dar nu atat de adanc incat Groapa Marianelor se declara geloasa, care culmea se mai si joaca si mai sunt si educate!

3 copy

Ca si Vedeta, Milogul de Stream este un personaj unic, rar intalnit, dar care atunci cand isi face simtita prezenta o sa realizezi cat de mult urasti acest gen de specimen. Nu numai ca este un cersetor online, cu toate ca sunt streameri care fac asta cu un bun simt deosebit, putand sa invete de la acestia, dar ajungi sa iti fie jena de jena lui. Iti cere bani, subscribe, like, follow, dracu mai stie ce, dar tot timpul iti cere ceva. Daca e vorba de CS sau Dota 2, o sa iti ceara iteme. Daca e vorba de LOL este vorba de RP-uri. Daca este vorba de Wow o sa iti ceara Gold si Boost, de preferabil in acelasi timp. Cert este ca daca ajungi sa ii dai un deget, o sa iti ia toata mana, Milogul agatandu-se de tine ca o companie Triple A de o balena care pompeaza bani in ultimul lor joc free to play.

1 copy

Ultimul pe lista este Multitasker-ul. Genul ala de streamer pe care nu stii daca il urasti sau il iubesti. Exemple sunt multiple, precum Melonie MacSSSniperWolf sau GoldGloveTV. Poti sa stai sa te uiti la ei cu orele fara probleme, fiind parca hipnotizat de felul in care se comporta si cum interactioneaza cu Youtube, Twitter, Facebook, chat-ul de pe Twitch si mesaje pe AskFM, pentru ca tot timpul trebuie sa faca inca ceva in afara de faptul ca se joaca. Daca nu vorbesc despre o experienta de viata, vorbesc despre cine stie ce intamplare de la X conventie recenta, in timp ce dau un headshoot sau alearga dupa resurse in DayZ. De ce sunt calcatori pe nervi? Pentru ca ei pot face asta si tu nu!

[BoredPixel]

Tags

Related Articles

Back to top button
Close
Close