MORE

Top 5 schimbari pe care le aduce Destiny: The Taken King!

Ei dragilor cum stim ca printre voi se regasesc si un numar mare de fani Destiny ne-am gandit sa va facem un mic top in care sa includem 5 schimbari sau „noutatiuri” pe care le aduce expansion-ul The Taken King. Stiti voi, expansion-ul ala care a indreptat multe dintre greselile pe care lansarea originala le-a facut? De acel Taken King vorbim acum… aici! Astfel, astazi la Zon@ avem top 5 schimbari pe care le aduce Destiny: The Taken King!

Un nou sistem de leveling

Odata cu acest expansion putem spune ca Destiny s-a bucurat de un nou sistem de avansare in nivel simplificat si mult imbunatatit, ceea ce a permis si jucatorilor noi sa se adapteze mult mai usor si sa inteleaga jocul mai bine.

De asemenea, daca in Destiny aveti level 34 o sa incepeti cu acelasi nivel si in The Taken King. Sincer, ma asteptam sa primesti un bonus, in sensul in care sa incepi de la level 35. Cu toate astea nu putem spune ca este un inconvenient major, dar, pana la urma ai un motiv sa faci questuri si side-questuri in timp ce te uiti cu jint la bara de progres.

Upgrade-ul echipamentului a devenit mai usor

Inainte de expansion multi dintre noi ne chinuiam sa ne imbunatatim echipamentul cum ar fi armele si armura. Trebuia sa ne invartim dupa bounty-uri si fel si fel de misiuni ca sa primim cantitatea de XP necesara pentru a debloca un nod. Acum procedeul este mult mai usor. Trebuie sa strangi Motes of Light pe care le primesti pentru orice activitate desfasurata in cadrul jocului. Sa nu va ganditi ca e momentul perfect sa incepeti sa dansati si sa primiti resurse cu nemiluita ca nu e chiar asa.

Un nou boss

Pe noul tovaras care va absorbi gloantele, obuzele si rachetele noastre il cheama Darkblade, mai exact Alak-Hul, the Darkblade.

Nu va lasati pacaliti, ca si eu am citit fara sa vreau prima data „Allahu Akbar”. Darkblade este liderul unei armate de abominatii care va asteapta pe nava Dreadnought. De asemenea, acestuia nu ii este frica sa se murdareasca pe maini, asa ca la nevoie poate sa puna mana pe toporisca lui de incredere si sa va faca file un pic.

Un sistem anti-cheat nou

Tehnic vorbind, din punctul meu de vedere e mai mult un sistem de balancing. Chiar are si o regula intitulata „Mercy rule”. De exemplu, daca tu intri intr-un lobby care prezinta deficiente de conexiune la internet sau dai de jucatori mult mai buni decat tine atunci meciul va fi automat inchis si o sa inceapa sa caute altul mai potrivit capabilitatilor voastre.

Un sistem de loot nou

In mod normal jucatorii se duceau la raid-uri sau strike-uri si dupa ce se chinuiau ceva timp reuseau sa ajunga si la momentul in care erau recompensati isi dadeau seama ca primeau acelasi item si acest lucru devenea frustrant uneori.

Cu the Taken King si urmatoarele expansion-uri, dezvoltatorii jocului isi doresc sa faca ajustarile necesare si sa ne ofere mai multa varietate astfel incat eforturile noastre depuse sa merite.

Articole asemanatoare

Back to top button