Gaming

Top 5 Pozitii Contorsionate, dar Comice in fata PC-ului!

A spune ca un gamer nu are apucaturi si tabieturi, este ca si cum ai spune ca EA nu vrea bani din micro tranzactii. Toti avem mici ritualuri in fata consolei sau a PC-ului. De la banalul obicei de a-ti cauta locul in scaun, pana la asezatul pe un picior, in timp ce ne sustinem barbia cu genunchiul.

Ce sa mai… sutem si o sa fim caz de studiu pentru psihilogi. De parca pe noi ne ustura de parerea altora. Noua ne pasa de doborat competitia, de cucerit lain-ul, de capturat punctul sau de anihilat armata adversa. Totusi, multi dintre noi avem reactii pe care nici nu le gandim in timpul unui joc, iar noi, aici la institutul de cercetare Zona, ne-am gandit sa impartasim cu voi un Top 5 al tipurilor de reactii ale gamerilor in fata jocurilor.

5. Pe locul cinci in topul reactiilor gamerilor, avem… Cocostarcul! Acest tip de gamer falnic se crede pasare maiastra, mai ales in timpul jocurilor tensionate, cocotandu-se pe cel mai inalt varf al scaunului sau al canapelei. Problema nu este faptul ca incearca sa se suie pe scaun, ci faptul ca uneori mai incearca sa isi balanseze si corpul intr-un picior. In general se intampla in cazul gamerilor ce se joaca pe console, dar este intalnit si la cei de PC, in mare parte existand sansele unui membru fracturat sau mai rau. Ce sa faci… suntem predisppusi sa ne exprimam sub tensiune 🙂

4. Pe locul patru avem Speriatul de Bombe sau BauBau. Apucaturile acestui tip variaza in functie de individ si nivelul de adrenalina din sange. Acesta fie isi pune in fata ochilor controllerul, fie arunca cu mouse-ul in sus, fie isi musca unghiile si pumnii, dar in oricare dintre cazuri… acesta urla. Unii dintre cei mai populari Youtuberi se incadreaza in aceasta categorie… deci va puteti inchipui. Totusi, acesti gameri sunt fain de urmarit si putem spune, dupa studii aprofundate, ca au si calitatea de a relaxa privitorul. Singura problema cu acestia este ca nu trebuie sa ii sperii mai rau, avand in vedere ca sunt cam slabi de ingerasi si pot face un atac de cord…sau mai rau.

3. Pe locul trei avem tiplogia… Vitelului la poarta noua! Acest tip de gamer pare, doar pare, tot timpul atent. Se poate indentifica cel mai usor dintre toti. Acesta deschide ochii mari, se duce cat mai aproape de monitor, fiind probabil cel mai interesat de ceea ce se intampla acolo. Stadiile de manifestare variaza, avand in vedere ca poti sa il gasesti cu gura deschisa sau inchisa, ochii mai mult sau mai putin bulbucati si sa nu uitam … strangand de mouse sau controller de parca daca ii da drumul, viata lui va fi pierduta. Dar sunt simpatici in felul lor. Au acel ceva, plus ca sunt cam cei mai atenti dintre toti, dar si cei mai susceptibili de o operatie laser la ochi.

2. Pe locul doi avem… Electrocutatul! Acest Perpetum Mobile, Zgaltaici Vasile, Tremura-Stain al gamerilor, este probabil cel mai agasant dintre toti. Acesta da tot timpul din ceva. Fie picior, cap, mana sau degete, el simte nevoia sa tremure. Nu conteaza ca sta tolanit, pe scaun sau pe canapea, el va tremura pentru ca asa ii dicteaza lui instinctul. Am spus ca este cel mai agasant, pentru ca daca esti cu el in camera va deranja pe toata lumea in jurul lui. Iar daca esti cu el intr-o conversatie pe skype, il vei auzii cum da din membre de la capatul celalat al internetului. Nu o face intentionat si nici cu rea vointa. Din pacate, oricat i-ai spune sa se opreasca, nu o s-o faca. Codul lui genetic este scris in asa fel, incat el sa tremure ca un apucat oricand si oriunde.

  1. Iar pe locul intai este… Yoghinul! Toti stam rascraciti in fata jocurilor. Asta e adevarul. Fie cu picioarele pe sus, fie cu ele sub noi, fie cu ele in tavan, asta daca stam pe canapea. Toti suntem niste yoghini. Putem pune pariu ca multi dintre voi stau acum picior peste picior sau cu un picior sub ei. Stiti de ce?  Pentru ca o facem instictual. Asa consideram noi ca suntem mai confortabili. Nu conteaza ca tragem de ligamente si le intindem de parca sunt din guma, noi o sa o facem pentru ca asa ne simtim noi bine.

Ei bine, acesta a fost topul nostru de contorsionisiti. Daca aveti si voi obiceiuri nesanatoase in fata jocurilor, sectiunea de comentarii va sta la dispozitie. Daca v-a placut materialul un like ne-ar ajuta mult. Iar daca nu sunteti subscriberi pe Youtube nu vad de ce nu ati apasa butonul de subscribe chiar acum 🙂

Articole asemanatoare

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button