PC

Top 5 Phableturi de buget recomandate de Zon@

Telefoanele mobile, o necesitate indiscutabila in ziua de astazi. De fapt, ele sunt companionul perfect in era tehnologica in care traim. In anii 90 acestea tindeau sa fie cat mai mici, iar acum ecranele sunt din ce in ce mai mari. Ce sa mai, fraza: „Stai ca il caut pe telefon” este rostita zilnic in Romania de zeci de mii de ori de orice clasa sociala sau varsta. Ai tot ceea ce iti trebuie in buzunar, si asta te ajuta la munca, in viata de zi cu zi, pe „tron” sa nu te plictisesti, si lista continua.

Dat fiind ca viata noastra evolueaza in jurul terminalelor mobile, ne-am gandit sa realizam o lista cu Top 5 Phableturi de buget recomandate de Zon@.  Stiti voi, pentru ca… sarbatorile sunt dupa colt si pentru ca 5.5 inch nu este nici prea mare, nici prea mic.

Criteriile sunt simple: Performante, Baterie, Ecran si Pret, care trebuie sa fie pana in 1500 de lei! Asa ca:

SAMSUNG N7505 GALAXY NOTE NEO

Locul 5 SAMSUNG N7505 GALAXY NOTE NEO

Locul cinci este ocupat de Galaxy Note NEO! De ce? Ei bine, pentru ca este un telefon Quad Core, cu doi giga de RAM, cu o memorie de 16 giga interna si pentru ca are un ecran 720p care se vede superb. Nici bateria nu lasa de dorit, oferind un 2600mAh, care pot sa sustina telefonul pentru doua zile, daca nu abuzezi de 4G si apeluri compulsive. Suna extrem de bine, cu o singura mentiune: este si nu este in aria noastra de buget. Abia recent a ajuns la pretul de 1500 de lei impus de noi, motiv pentru care primeste locul 5.

Sony Xperia C3 Dual

Locul 4 Sony Xperia C3 Dual

Cu toate ca Sony s-au cam zbatut anul acesta pe piata terminalelor mobile, inregistrand doar pierderi in acest domeniu, Xperia C3 Dual este probabil cea mai buna alegere pe care o poti face in suma de 1200 de lei. Fara doar si poate. Ecran de 5.5 inch 720p, doar un giga de Ram din pacate, dar care este asistat de un procesor Quad – Core Cortex A7 la o frecventa de 1.2 GHz. Totusi, de ce locul 4? Pentru ca acest telefon este din punct de vedere calitativ peste cel de mai sus. Materialele din care este realizat sunt de mai buna calitate, desi vine cu o baterie de 2500mAh, care il tine o zi, dar dpdv estetic este extrem de aratos.

Lenovo S860 Dual Titanium

Locul 3 Lenovo S860 Dual Titanium

Lenovo S860 Dual Titanium, cel putin din punctul meu de vedere este telefonul Android perfect pentru cei care stau pe net de ii uita lumea, vorbesc la telefon cu orele si au probleme cu bateria constant. De ce?  Pentru ca vine cu o baterie de 4000mAh. Nu, chiar nu am gresit un zero, acest telefon are un procesor Quad-Core la 1.3, doi giga de RAM, Android 4.4, memorie interna de 16 Gb si o baterie de 4000mAh. In principiu, in uz sustinut, Lenovo S860 Dual Titanium poate sa ramana fara baterie in doua zile, dar sa mai ramana ceva acolo de un telefon scurt de 10 min. Este singurul telefon din aceasta lista cu un ecran 720p de 5.3 inch, dar spatele de metal il ajuta mult pentru a primi bronzul. Am uitat cumva sa mentionam ca are o baterie de… 4000 de mAh si costa cam 1350 de lei?!

 Xiaomi Redmi Note

Locul 2 Xiaomi Redmi Note

Xiaomi Redmi Note este Phabletul de buget prin excelenta! Scurt si la obiect! Costa doar 850 de lei, motiv pentru care primeste locul 2. Bine, si specificatiile il ajuta, acesta avand un procesor Octa-Core la 1.7 GHz, doi giga de RAM, memorie interna de 8 GB, o camera de 13 MPx, care face poze surprinzator de bine, ecran 5.5 IPS LCD si nu il ultimul rand o baterie de 3200mAh. Doar dupa aceste specificatii va puteti da seama de ce nu ocupa primul loc in topul nostru. Ca aspect telefonul nu este rau, cu toate ca spatele din plastic ii poate determina pe unii sa isi cumpere ceva mai aratos. Totusi, exista huse si „spate metalic” de la producatori 3rd party, unele dintre ele facand telefonul sa arate premium cu doar 20 de dolari in plus.

Evolio X6 Octa Core

Locul 1 : Evolio X6 Octa Core

Cu toate ca acest telefon apare cu un banner la noi pe site, este fabletul de buget care le are pe toate. Putere de procesare, ecran mare, o camera buna si o baterie puternica. Evolio X6 este un telefon Octa-Core, la o frecventa de 1.7 GHz, doi giga de RAM, 16 giga memorie interna, ecran de 5.5 inch full HD IPS si o baterie de 3150 mAh. Este un monstru pe langa restul competitiei, iar daca il cumperi de pe site-ul producatorului pretul este de 999 lei. Ce sa mai, este regele acestui an al fablet-urilelor de la noi din tara.

Acestea au fost parerile noastre in materie de phableturi de buget. Asta nu inseamna ca sectiunea de comentarii este de pomana, asa ca va invitam sa realizati si voi un top 5 phableturi de buget dupa criteriile voastre. Avem si sectiunea de comentarii de pe Facebook, asa ca, liber la pareri si opinii.

Articole asemanatoare

Back to top button