Gaming

Top 5 – Personaje pe care ni le dorim in Injustice 2!

Injustice 2 tocmai a fost anuntat, asa ca ne-am decis sa intocmim un Top 5 care sa „ajute” producatorii sa aleaga urmatoarea serie de personaje din acest titlu. 

Am avut cateva lipsuri in Injustice 1, asa ca astazi, vom trece in revista personajele pe care le dorim in Injustice 2.Locul 5 WildCat:

  • Acest personaj poate fi confundat cu un Batman fara mantie, dar diferentele sunt cat se poate de evidente la o privire mai atenta. Un fost pugilist si un luptator experiementat, Wild Cat, cu toate ca este batranel are ceva vlaga in el sa se ia la tranta chiar cu Batman insusi, experianta sa fiind inegalabila.

Locul 4 Black Canary:

  • Logica includerii acestei eroine este simpla. Te poate pune in fund de la cativa metri distanta folosindu-si urletul supersonic. Black Canary era in plan pentru a fi inclusa in primul joc, dar soarta nu i-a fost favorabila. Astfel, speram din tot sufletul ca una dintre cele mai bine conturate eroine DC dupa Wonder Woman sa fie prezenta in Injustice 2.

Locul 3 Red Hood:

  • Jason Todd, cel de-al doilea Robin, este imperativ in acest joc. Pe langa faptul ca arcul narativ actual din benzile desenate il poate include in acest joc, mai adaugam si faptul ca este singurul component din familia Batman care foloseste arme de foc si cutite si avem un personaj unic pe langa restul de eroi DC Comics. Este un fel de Punisher al celor de la DC Comics daca doriti, doar ca poarta pe cap un dovleac rosu. Explicat in termeni simpli …evident.

Locul 2 Dex-Starr :

  • Spectrul Lanternelor este larg, cum Hall Jordon, lanterna verde reprezinta vointa, Atrocius, liderul lanternelor rosii, reprezinta furia. Stiu ca recomandarea nostra suna usor ciudat, dar, Dex-Starr este si unul dintre cele mai neobisnuite personaje realizate de DC. O pisica de pe pamant care poate rupe oasele si celor mai ilustre Lanterne Verzi, Dex-Starr ar fi o aditie interesanta rooster-ului, mai ales daca il incluzi ca un joke character. Cum sa pierzi un meci cu o pisica?

Locul 1: Constantine:

  • Unul dintre cei mai puternici utilizatori de magie din universul DC, Constantine si-ar gasi un loc in povestea jocului, mai ales daca luam in calcul si faptul ca fumatorul nostru preferat a avut o contributie destul de mare in comic-ul Injustice, putand sa fie inclus fara probleme in aceasta linie narativa. John Boonunul din creatorii jocului, a aruncat cateva indicii pe Twitter, de unde putem trage concluzia urmatoare: Fie Doctor Fate, fie Constantine vor fii inclusi in joc!

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

4 comentarii

  1. eu mai vreau sa apara si The Huntress,Amazo,Trigon,Captain Atom.Brainiac,Metamorpho clar Terra (deci si ea trebuia inclusa in top)….si poate si un Etrigan….

  2. Problems este ca DC este o firma inteligenta si in 2016-17 cans probabil o sa apara batman vs superman si dupaia justice league cine o as fie personaju negative ? Si cum ramane cu brainiac ?

  3. Ar fi fost ok sa puneti si o sursa din care afirmati ca „Injustice 2 tocmai a fost anuntat”. Eu nu stiu sa fi fost vreun anunt oficial. Sunt doar zvonuri si interpretari ale unor declaratii. Dar in nici un caz „anuntat”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button