Gaming

Top 5 Momente Senzationale la EVO 2015!

Una dintre cele mai populare „locatii” in care fanii fighterelor se aduna si se uita aproape religios la noile aparitii in fiecare an, este EVO. Unul dintre cele mai prestigioase evenimente de acest fel si momentul in care se dezvaluie cele mai mari surprize, de multe ori evitand E3-ul, EVO fiind practic publicul tinta al studiourilor producatorilor de fightere. Totusi, pe langa asta, aici au loc si cele mai mari turnee, EVO 2015 avand anul acesta ceea ce multi ar putea considera crema jucatorilor profesionisti de fightere.

La EVO 2015 s-au invatat lectii si s-au varsat lacrimi, fiind unul dintre cele mai tensionate evenimente din punct de vedere al segmentului competitiv. Sa zicem ca au existat momente in care comentatorii nu mai aveau aer din pricina rapiditatii evenimentelor desfasurate pe ecran, iar unul dintre cei prezenti la acest eveniment a fost si Youtuber-ul Maximilian Dood.

Acesta a pus cap la cap o compilatie cu cinci dintre cele mai tensionate momente de la EVO 2015, si el facand parte in trecut din scena competitiva, actualmente avand un canal de Youtube de succes, urmarit de foarte multi jucatori profesionisti de fighting games si nu numai, Maximilian reusind sa adune astfel o mica armata de oameni in jurul sau. Este considerat de multi un fel de Angry Joe al Fighterelor 🙂 Daca este asa sau nu, nu este treaba noastra sa judecam, doar sa impartasim si sa laudam munca acestui youtuber!

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button