Gaming

Top 5 Moduri GTA 5 pentru români! Din categoria „Wishful thinking”.

Exista pe internet in acest moment sute de articole cu doleante si idei de moduri pentru GTA 5. Noi, aici la Zon@ am decis sa nu „urcam pe val” si sa prezentam lucrurile intr-o maniera… mai aparte, avand in vedere ca publicul nostru ne este aproape, Zon@ bucurandu-se de o comunitate numeroasa si mai ales activa! Astfel, ne-am gandit sa realizam pentru voi un Top 5 Moduri GTA 5 pentru români – adica moduri pe care doar românii le-ar gusta. Acestea fiind spuse, urmeaza suava prezentare…

Locul 5 Standuri de shaorma

Nimic nu este mai romanesc decat un stand de shaorma! Pe bune! Unde te intorci, unde te uiti, gasesti un stand de shaorma atat in Bucuresti, cat si in provincie. Este in mod paradoxal, desi nu ne apartine, ceva… tipic romanesc. Este mult mai „satisfacator” sa bagi in tine o shaorma, decat sa te duci sa-ti cumperi niscai mancare sanatoasa din care sa nu intelegi nimic. Drept urmare, odata cu acest mod, trebuie introdusa si o animatie in care personajul tau mananca din shaorma.

Locul 4 Gheorghe Dinica, Stefan Velniciuc, Amza Pelea si altii 

Modul asta ar fi ideal pentru cei care se uita la Umbre de exemplu, sau cei care agreeaza aventurile comisarului Miclovan. Ce sa mai, cativa dintre actorii nostri chiar ar merge in joc, si cine stie, poate cineva chiar va face un mod pentru serialul Umbre in GTA 5 si ne pune sa discutam ce face pixel cu pixel nea Puiu… de exemplu. Posibilitati sunt multe in acest caz, putand chiar sa introduca o aventura din perioada interbelica, daca are destul timp si talent.

Locul 3 Pimp my Car

Sa fim seriosi, customizarea masinilor in GTA 5 este o gluma fasaita. Cu exceptia catorva elemente cosmetice, jocul nu ofera nimic substantial pentru a-ti putea personaliza masina. Ne trebuie un Xzibit si un West Coast Customs care sa ne arate cum sa ne tunam masinile. Cu tapiterie din piele de leo-naparca, vinil-uri, mai multe spoilere si eleroane, toate lucrurile care ne lasau sa editam masinile din Need for Speed Underground 1 si 2. Daca ne-ar lasa sa editam si pozitia vinilurilor ce bine ar fi. Ne putem transforma tractorul preferat in caruta visurilor noastre, ceva gen Fast and Furious.

Locul 2 Dacia

Este de mirare ca ne dorim batrana masina nationala in joc? Dacia a fost in toate GTA-urile de la San Andreas incoace, trebuie sa fie si in GTA 5! Scurt si la obiect. Avem nevoie de Dacia Nova, pentru cei cu posibilitati materiale reduse. Un Duster pentru ca nu putem fara un jeep in garaj. Un Sandero pentru cei mai instariti si cine stie, poate chiar si o Dacie Sport. Un 1410 retro si de ce nu si un 1300 pentru cei nostalgici. Ce sa mai, daca bagam si un Aro si ceva tractoare suntem clar in Romania. Si pentru ca am spus asta…

Locul 1 Bucurestiul

Momentam stim ca nu se poate, dar cu perseverenta si pasiune suntem siguri ca se poate reface Bucurestiul in San Andreas. Nu ar nici prima, nici ultima oara cand s-ar intampla asta. Am vazut Constanta si Brasovul in trecut, ca si Bucurestiul, asa ca pentru noi, mioriticii ar fi un motiv in plus sa jucam acest titlu. Cine stie, poate cineva se apuca sa modeze si un server de multiplayer, si atunci lucrurile o pot lua bine din loc. Pe de alta parte credem noi ca cei de la Rockstar s-ar cam sucari pe faptul ca cineva foloseste jocul lor in mod „creativ”! Nu de alta, dar pana acum au facut cam tot ce le-a stat in putinta sa opreasca modarea jocului. Cel putin in multiplayer. Dar ingeniozitatea romaneasca inca nu si-a facut simtita prezenta. Ce natie inafara de noi si rusi ar putea repara orice… cu un patent si o sarma? Acesta a  fost Top 5 Moduri GTA 5 pentru români… din punctul nostru de vedere. Asteptam pe Facebook cele mai traznite moduri GTA 5 pentru români… din punctul vostru de vedere!

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Back to top button