Gaming

TOP 5 – Jocuri din categoria „mult zgomot pentru nimic”!

Veteranii jocurilor video sunt deja arhi-satui de trailerele care apar. Ori de cate ori un nou joc apare pe piata, acesta este acompaniat automat de un trailer care „ne minte pe fata”. „Cea mai imersiva experienta de la inventarea jocurilor!” Problema este ca multe dintre aceste titluri sunt fiasco-uri apocaliptice! Urmeaza un Top 5 al celor mai bine promovate…esecuri!

Locul 5: Duke Nukem Forever, sau jocul care refuza sa apara. Dupa ce ne-au prostit ani de-a randul cu promisiuni si trailere jocul a aparut in cele din urma. Un titlu plin de glume rasuflate, mecanici de joc consolificate si extrem de simple, gameplay antic si care are in comun cu Duke doar numele jocului.

Locul 4: Alien Colonial Marines: Un alt joc dezastruos de la Gearbox. Inteligent artifical de toata jena, grafica demna de Voodoo FX, si…Gameplay Trailer-ul modificat in asa fel incat sa arate bine.

Locul 3: Diablo 3. Erori, probleme de conexiune, piata de bunuri in joc pe bani reali, obiectele magice mai puternice decat cele unice, drop rate mizer si o poveste care se impiedica in propiile ite. Termeni de comparatie intre Diablo 2 si Diablo 3 exista totusi. Diablo 2 este un joc bun, in timp ce Diablo 3 este un joc de…top. Top de esecuri.

Locul 2: Steel Battalion: Heavy Armor: Primul Steel Battalion a fost unul dintre cele mai iubite jocuri de pe clasicul Xbox. Heavy Armor este o…chestie. Jocul este imposibil de controlat, asta pentru ca cineva s-a gandit ca Heavy Armor ar merge stralucit cu un Kinect. Jocul merge in mod neelucidat doar cand vrea el.

Locul 1: ET Nu este prima oara cand introducem acest titlu intr-un top, dar cu adevarat locul lui este aici. Este jocul care la data aparitei a avut parte de un buget publicitar de 500.000 de dolari, care pentru 1986 era ceva de neconceput, si este jocul care aproape a ingropat industria consolelor in America. Rezultatul a fost un dezastru, Atari, producatorul jocului, fiind obligat sa ingroape in desert tot ceea ce nu s-a vandut.

Povestea cu trailerul super-atragator si jocul (sau filmul :)) propriu zis de toata jena, nu este noua. Sunt convins ca stiti si voi o multime de astfel de titluri, si abia asteptam sa ni le impartasiti pe Facebook!

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Un comentariu

  1. Andrei ce parere ai despre Destiny,mai anume despre suma de 360.000.000 de milioane bagate in marketing,probabil o sa ma pacaleasca sa il cumpar vocea aceea din reclame,trailere …. ,dar am ramas (completeaza tu cu un cuvant daca poti) eu nu cred ca o sa scoata un profit multumitor pentru ei.Pare a fi un joc care are de toate si inca ceva ,dar nu cred ca o sa fie un succes sau best seller asta este sunt artisti la advertisin/marketing si este vina noastra daca cumparam un joc prost

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button