Gaming

Top 5 MMO-uri care dau dependenta!

Jocurile nu sunt lucru de…joaca. Pot ajunge sa-ti manance foarte mult timp daca le iei in serios, iar MMO-urile exceleaza la acest capitol. Unele MMO-uri te prind atat de tare incat ajungi sa uiti ca mai ai si scoala. Sau serviciu. Am alcatuit in continuare un top 5 al seriilor care dau dependenta!

Locul 5 Seria Borderlands Gearbox Studios, creatorii jocului au avut un mare succes cu primul titlu, dar cea de-a doua parte este cireasa pe tort. Indiferent de care parte joci, Borderlands este Diablo 2 cu arme. Multe arme. Atat de multe incat iti trebuie in jur de 1000 de ore pentru a colecta toate armele unice, asta incluzand si DLC-urile. Este un concept simplu, dar care iti poate manca extrem de mult timp.

Locul 4 Seria Eleders Scrolls De la Morowind incoace, seria Elders Scrolls a fost una dintre preferatele fanilor. Mod-uri apar tot timpul desi Morowind este un joc destul de vechi. Ideea este ca iti poti crea orice aventura doresti, setul de unelte puse la dispozitia comunitatii fiind destul de mare. Ori de cate ori deschizi jocul ai ocazia sa incerci o noua aventura.

Locul 3 Minecraft Orice am spune aici despre acest joc este de prisos. Desi este un titlu care arata ca acum 10 ani, a avut succes gratie Youtube-ului. Si Minecraft, ca si Elders Scrolls are o comunitate de moderi extrem de activa. Nu ai un scop anume in acest joc, dar este al naibi de distractiv sa te plimbi prin lumea din Minecraft si sa creezi diverse edificii intortocheate din…cuburi.

Locul 2 World of Warcraft Regele incoronat al MMO-urilor este fara indoiala WoW. Jocul care a reusit sa puna cap la cap zeci de concepte asa cum trebuie : o poveste bine spusa, cu toate ca nu lipsita de controverse, si nu in ultimul rand o baza  opt milioane de jucatori. Principiul este simplu. Stii cand intri, dar nu stii cand cand iesi.

Locul 1 Eve Daca WoW este regele MMO-urilor in general, EVE este in fruntea topului jocurilor online care mananaca cel mai mult timp. Actiunile se desfasoara in timp real, si poti sa iti lasi nava in spatiu ca sa iti mineze asteroidul favorit. Ramificatiile sunt insa mult mai adanci : exista caste sociale, elemente culturale create de joc, si o intreaga lume virtuala care iti ofera zeci de mii de ore de gameplay, dispunand de o baza serioasa de jucatori loiali. Odata ce ai prins gustul EVE nu mai scapi de acest simulator de lume spatiala cu elemente politice si sociale.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button