MORE

Top 5 jocuri bazate pe seria Terminator!

Terminator Genisys este dupa colt, iar asta inseamna ca undeva, intr-o camera intunecoasa, in spatele unor usi inchise, niste oameni cu multi bani s-au gandit sa transforme Terminator Genisys intr-un joc. Nu ca ne-ar deranja, dar jocurile care il au in vizor pe Terminatorul lui Arnie nu au avut cine stie ce succes. Sau poate… nu stim noi, dat fiind ca piata de gaming in Romania s-a deschis larg abia in anii ’90. Pentru ca apare un nou film care promite sa salveze seria, am pus cap la cap un top 5 jocuri bazate pe seria Terminator.

SKYNET: Rampage SKYNET Rampage

Jocul in acest moment este gratuit si vine de la Falco Software. Stilul acestui jocul post-apocaliptic este mai tactic si mai stealth prin comparatie cu celelalte titluri din acest top. Jocul, aparut in 1995 pentru PC-DOS, prezinta o perspectiva Top-Down tactica, in care trebuie sa indeplinesti anumite misiuni sau sa te ascunzi de Terminatori, pentru a supravietui. Poti distruge inamicii, dar trebuie sa fii foarte atent la fiecare miscare si sa inveti sa te ascunzi. Si astazi, ramane unul dintre cele mai grele jocuri din anii 90, atunci cand este setat pe cel mai inalt nivel de dificultate.

RoboCop Versus The TerminatorRoboCop Versus The TerminatorAcest joc de la Sega Genesis, la data aparitiei se baza pe o serie de benzi desenate publicata de Dark Horse, si a fost extrem de popular la inceput. Versiunea de NES a fost extrem de bine vanduta, iar jocul este unul dintre cele mai bune, bazate pe seria Terminator. Sigur, este greu, uneori frustrant, dar cine nu ar dori sa joace un joc, in care Terminator si Robocop sunt personaje principale? Este ca si cum ai spune nu unui cross over intre Marvel si DC!

Terminator Salvation (arcade game)Terminator Salvation (arcade game)Daca esti facut din bani si iti permiti sa bagi intr-un arcade machine jeton dupa jeton, atunci jocul asta o sa iti placa la nebunie. Inuman de greu in unele momente, acest arcade game din seria Terminator este si el unul din cele mai bune din aceasta franciza. Un point an shoot dotat cu un light gun, cu un gameplay extrem de bine gandit, chiar si pentru un arcade. A fost publicat de Raw Thrills, responsabili si pentru Jurassic Park Arcade. Dar si participarea celor de la Play Mechanix, ca studio de creatie a jucat un rol.

The Terminator: Future ShockThe Terminator Future Shock

Doom si Wolfenstein 3D tocmai aparusera, dar The Terminator: Future Shock din 1995 arata senzational comparat cu restul… pixelilor de pe piata. Primul shooter pe care il stiu care folosea butoanele de strafe in locul celor de intoarcere si mouse free aim, ceva cu care piata s-a obisnuit abia dupa aparitia lui Quake. Pe langa asta, XnGine, motorul grafic care a fost folosit si pentru SKYNET:Rampage, aici a primit niste upgrade-uri substantiale, jocul aratand, pentru 1995, ca un joc publicat in 1999. Un lucru cu care Bethesda Softworks isi va obisnui publicul.

Terminator 2 (arcade game)Terminator 2 (arcade game)

Acest joc m-a facut in urma cu mult timp, undeva la mare, sa realizez un lucru: motivul pentru care avem M4A1-S in Counter Strike Global Ofensive este filmul Terminator 2. Este singurul film in care vad un M4A1-S cu amortizor, pe vremea aceea modelul acesta de arma fiind destinat echipelor Swat sau armatei. Si acest joc este dezvoltat de Play Mechanix, pentru vremea aceea aratand extrem de bine, avand chiar si o poveste bine scrisa, un joc in care doi indivizi puteau sa preia comanda unei mitraliere din plastic si sa faca ravagii in randul robotilor!

Articole asemanatoare

Back to top button