MORE

Top 5 frigidere destepte

Au devenit atat de inteligente si de frumoase, incat mai nou frigiderele sunt considerate adevarate obiecte de mobilier și de design. Echipate cu ecrane, radio, masini de gheață, mini-crame pentru vinuri, frigiderele au devenit maestrii hi-tech ai casei. Iata un top 5 al celor mai elegante frigidere:

LG GMM916NSHV este un frigider congelator in 5 usi cu o capacitate masiva de refrigerare și congelare. Oferă acces instantaneu la alimentele din frigider doar prin apasarea unui buton, are rafturi pliante și buzunare pentru spațiu suplimentar. O tehnologie unica care îmbunătățește designul frigiderului și reduce schimbul de aer cald cu mediul exterior.

download

Samsung Seria 9000 – Un frigider cu patru usi si 4 compartimente separate. Fiecare membru al familiei poate avea frigiderul propriu pe care si-l poate seta la temperatura dorita.

samsung

Siemens Side by Side – frigiderul care are un compartiment special FreshProtectBox unde poti regla temperatura independent, la 4 °, 2 ° sau 0 °, ideal pentru fructe, legume, produse lactate, pește sau carne.

siemns

IKEA – Superbt oferă 5 ani garanție și diverse facilități, inclusiv rafturi ajustabile, răcire și congelare rapida si iluminare cu LED-uri.

ikea-superbt-502.227.77-large

Electrolux – Crama WI3300DXVS – Păstrează vinurile albe și roșii la fel ca într-o pivniță reală la temperatura potrivita. Puteți stoca până la 83 de sticle.

electrolux

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Back to top button