Gaming

Top 5 Drogati din jocuri

Jocurile video sunt adesea acuzate ca incurajeaza un comportament neplacut, in special cand vine vorba de tineri. Mereu vedeti cum un joc este acuzat ca va provoca apocalipsa din cauza violentei, dar cumva de la Doom si pana in prezent asta inca nu s-a intamplat. Dar se poate spune acelasi lucru despre consumul de droguri?

Nu am idee, dar sunt cateva personaje care au tendinta sa consume poate prea multe substante care nu sunt tocmai benefice pentru sanatatea lor fizica si mentala. Asa ca v-am pregatit o lista cu cele mai drogate personaje care sa isi faca prezenta in jocuri video.

max payne

Max Payne

Desi este un politist, Max nu este strain substantelor narcotice. Atat pentru ca la un moment a fost un politist sub acoperire, si astfel obligat sa mai ia ocazional mostre, cat si pentru ca pare sa fie cam dependent de analgezice. Pe parcursul jocurilor seriei, batranul Max a dat pe gat sticlute de pastile, pentru ca aparent doar una nu prea ii erau de ajuns. Ce e drept, era impuscat in mod constant, asa ca probabil avea nevoie de multe. Acea doza de Valkyr cu care a fost injectat, care i-a provocat cosmaruri foarte interesante.

far-cry-3-jason-brody

Jason Brody

Fara indoiala cel mai nesuferit personaj principal al seriei, Jason Brody a fost si inainte de Far Cry 3 un individ pe care l-ai gasi in mod normal non-stop la magazinele de etno-botanice, iar apoi intr-o masina decapotabila, cu muzica la maxim, probabil indreptandu-se catre un stalp. Adaugand la asta o insula tropicala unde mai toata lumea se droga, s-ar putea spune ca a luat-o complet razna. Sigur, si Ajay Ghale mai avea ocazionale viziuni, pentru ca in mod periodic cineva il droga, dar in visele sale nu se includeau giganti de fum. Cand incepi sa vezi giganti de fum, ai mers cam departe.

GTA-V-Trevor-Philips-Explosion

Trevor Philips

Trevor are probleme, foarte multe probleme. Pe langa instabilitatea sa mentala care ocazional provoaca explozii de furie si violenta, Trevor mai este si un aprig consumator de droguri. Pentru el nu pare a fi o mare problema, in sensul ca nu are probleme cu obtinerea lor, pentru ca mai este si un distribuitor de droguri. Are chiar propriul laborator de produs droguri, lucru care i-a adus foarte mult necaz si motociclisti cu intentii criminale pe cap. Nu se stie daca drogurile sunt motivul pentru care o ia razna atat de des in GTA, dar cu siguranta nu ii ajuta in vreun fel dispozitia, paranoia sau controlul inhibitiilor.

jill-valentine-sandwich1

Personajele din Resident Evil 

Poate ca nu devine evident din start, dar mancand o planta nu va vindeca o muscatura de zombie. Dar cumva, luand tot felul de plante aleatoare ascunse prin lumea lui Resident Evil, combinandu-le, iar apoi fumand… consumand rezultatul, provoaca un efect calmant, vindecator, analgezic s-ar putea spune. Inseamna asta ca Jill si gasca sunt drogati 24/7 iar toti acei zombies pe care ii omoara ar putea sa nu fie de fapt acolo? Probabil, asta ar explica foarte bine majoritatea jocurilor Resident Evil, in special considerand ce s-a intamplat cu ultimele cateva titluri.

fallout 2

Eroii lui Fallout

Fiind o serie de jocuri mult mai matura ca majoritatea jocurilor facute vreodata, Fallout a tratat subiectul abuzului de droguri intr-un mod foarte realistic. Erau la fiecare pas, iti ofereau beneficii clare, dar exista o sansa sa provoace dependenta, iar cand nu refoloseai acele droguri in mod constant, aveai de suferit. Aveai chiar si un personaj a carui ocupatie principala era cea de a-ti face mai multe droguri in Fallout 2, pe Myron. Desigur, nu erai obligat sa folosesti droguri in vreun joc Fallout, dar mereu simteai tentatia.

Bonus:
SuperMarioGalaxy2Wallpaper1024

Priviti doar poza de mai sus si sa imi spuneti daca asta nu va duce cu gandul ca ati fumat mult prea mult ceva necurat. Acum, nu spun ca Mario face abuz de substante narcotice si din cauza influentei sale nefaste au rasarit magazine etno-botanice ca ciupercile dupa ploaie, dar toate acele ciuperci pe care Mario le tot mananca… nu sunt cam suspecte?

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button