GamingPC&ConsolesReviews

Top 5 – Cele mai cunoscute personaje din jocuri

Ca sa aiba succes jocurile ca si filmele trebuie sa aiba personaje memorabile, de care sa te atasezi. In jocuri ele pot fi de la bile galbene care se plimba prin labirinturi spatiale, pana la instalatori interdimensionali. Universul jocurilor este mai permisiv asadar cand vine vorba de varietate. Din acest motiv ne-am decis sa realizam un Top 5 al celor mai cunoscuti protagonisti din jocuri de acum si altadata.

Locul 5 – Ken si Ryu

Contrar aparentelor, cei doi nu sunt unul si acelasi personaj cu alt kimono. Ken si Ryu impart locul cinci, tocmai pentru ca sunt frecvent confundati de catre incepatorii in ale jocurilor, cu toate ca au atacuri speciale si super-move-uri total diferite.

Locul 4 – Lara Croft

A fost adusa la viata pe marele ecran de Angelina Jolie. Este indragita de gameri, este simbolul femeii puternice in jocuri si este cunoscuta de milioane de oameni. Lara are fan-club-uri peste tot in lume iar asta spune ceva.

Locul 3 – Sonic

Mascota celor de la Sega este cel mai cunoscut arici de pe planeta, unul albastru care fuge mancand pamantul. Cu toate ca abia ultimele cateva titluri au mai salvat din imaginea internationala patata de jocuri din ce in ce mai proaste ale acestui producator, Sonic ramane in inimile noastre ca unul dintre cele mai memorabile personaje din jocuri si trezeste…copilul din fiecare dintre noi.

Locul 2 – PAC Man

Da… Pac Man este pe locul 2. Asta pentru ca acest personaj a avut parte de un tratament regesc. Este unul dintre cei mai varstnici protagonisti din jocuri. A avut parte de serii animate si isi face periodic aparitia in alte si alte jocuri, reutilizat si re-imaginat constant. Exista un joc Pacman pe aproape orice platfoma in acest moment, si indiferent ca vorbim despre desktop-uri sau mobile, bila galbena care papa fantome albastre este prezenta.

Locul 1 – Super Mario

Un studiu recent arata ca Mario este la fel de cunoscut ca si Coca Cola. Lucru mare, mai ales ca vorbim despre un instalator care mananca ciuperci si sare in capul celorlalte personaje. Mario este cel mai cunoscut personaj din jocuri, chiar daca Nintendo este acum in declin. Pentru a oferi o perspectiva globala, este la fel de cunoscut precum mitraliera AK-47, sticla de Coca Cola, Michel Jackson sau Mos Craciun. De fapt, un studiu arata ca in unele tari sunt mai multi copiii care stiu de Mario si nu stiu de Mos Craciun.

Daca doriti sa mai adaugati acestui top personaje celebre care noua „ne-au scapat” le asteptam pe Facebook si in sectiunea de comentarii.

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Un comentariu

  1. Mai de graba i-as pune pe Subzero si Scorpion 🙂
    +ceva personaje din San Andreas gen Big Smoke ( nu ai cum sa-l uiti) 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button