Gaming

Top 5 cele mai bune jocuri sportive din 2015

Romanul este microbist. Nu exista sport pentru care sa nu dedicam intr-un fel sau altul un altar sportului preferat, fie ca este vorba de snowboarding, fie ca este vorba de curse de masini, jocurile sportive sunt la mare cautare in Romania. Iar anul acesta am avut ceva  am avut parte de o serie de jocuri bune. Astfel, acesta este top 5 cele mai bune jocuri sportive din 2015.

FIFA 16 
Nu o sa ne ascundem dupa deget. Fifa 16 se afla in acest top pentru un singur motiv: nu a facut nimic special. Nu inoveaza, nu aduce nimic nou, dar introduce sistemul de ultimate draft care reuseste sa diversifice jocul. Din pacate nu s-au efectuat schimbari prea mari, motiv pentru care ii acordam doar locul 5

NBA 2K16 
Rafinat si regandit, NBA 2K16 nu doar ca isi spala multe pacate la capitolul gameplay, dar si la capitolul inteligent artificial, reusind sa fure pozitia cu numarul 5 a acetui top. Seria si-a spalat multe pacate cu acest titlu si a reusit sa ne ofere un joc de baschet un pic mai aproape de realitate.

OlliOlli2: Welcome to Olliwood
Daca esti fan jocuri gandite sa te scoate din minti si sa iti testeze viteza de reactie, OlliOlli2 este alegerea perfecta. Frustrant, ingrozitor de greu dupa o anumita perioada, dar corect si cu un gameplay care readuce elementele care au consacrat primul joc, pe care le rafineaza, oferind un joc pe care trebuie sa il joci.

Pro Evolution Soccer 2016 
Argintul merge indiscutabil Pro Evolution Soccer 2016. Si-au facut temele anul acesta si au livrat un joc nu doar bine gandit, dar cu o mecanica de joc care pune acest titlu in frunte printre restul jocurilor din serie. Daca stai sa compari jocul de anul trecut, cu cel de anul asta o sa ai niste surprize majore. Din pacate versiunea de PC este un dezastru, dar s-au mai operat ceva patch-uri, cateva dintre ele care au reusit sa rezolve problemele.sportive
Rocket League 
Daca este un joc care a reusit sa ne surprinda prin simplitate anul acesta este Rocket League. De departe cel mai de succes joc sportiv de anul acesta si un concept unic, acesta cucereste prin simplitate si mai ales prin pretul mic. Rocket League a venit ca de nicaieri si a demonstrat ca o idee simpla, dar bine executata, inca mai poate reusi pe piata. Desigur, nu a stricat nici faptul ca jocul a fost gratuit pe PSN in ziua lansarii.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button