Gaming

Top 5 cele mai bune jocuri Action-Adventure din 2015

Genul action-adventure se poate considera un amalgam de mai multe genuri. Dar rezultatul este o experienta diferita pentru gamer. O combinatie reusita care reprezinta un un gen extrem de popular la noi in tara. Iar anul trecut am avut parte de niste surprize placute, chiar foarte placute, doua studiouri reusind sa demonstreze imposibilul…ca pot livra jocuri bune!

Mad Max

Mad Max

Ideea unui joc Mad Max ne-a intrigat nespus. Problema a fost in acest an ca acest titlu a venit de la un publisher cu o reputatie in fata gamerilor nu tocmai stralucita in 2015… WB Games. Motiv pentru care l-am privit cu scepticism. Este bine optimizat? Raspunsul este simplu… da?! Dar pana la urma ce este asa impreisonant la acest joc de a ajuns sa ocupe pozitia cu numarul 5? Ei bine, personajele sunt bine realizate, ai o harta imensa, daca esti maniac de achivementuri asta e jocul pentru tine.

Rise of the Tomb Raider

Rise of the Tomb Raider

Cu toate ca este o exclusivitate temporara pentru Xbone, Rise of Tomb Raider ne-a placut. Nu ne-a surprins, iar povestea si gameplay-ul il pozitioneaza pe aceata pozitie. Nu a reusit sa ne surprinda cu nimic, ba chiar in un unele momente ne-a parut chiar extrem de familiar. Cu toate astea are acel ceva, si de data asta au ales sa introduca si ceva mai multe puzzzle-uri. Ba chiar este un accent pus pe secvente de stealth, dovada ca seria poate, poate se intoarce la origini. Totusi este un joc bun, dovada pozitia a patra in acest top.

Dying Light

Dying Light

Prima surpriza a anului 2015 a fost Dying Light. Jocul cu zombie care reuseste sa combine formula din Dead Island cu un oras undeva in orientul mijlociu, un sistem de crafting si looting intr-un pachet care isi merita bronzul acest an. Este un joc abordabil, absolut genial daca joci cooperativ si mai presus de asta, povestea nu este rea. Este chiar buna, cu toate ca sufera de sindromul „Deus Ex: Human Revolutin”, finalul fiind… sa zicem motivul pentru ca nu se afla mai sus in acest top.

MGS5OaieRapitaIMG

Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain

Daca jocurile anterioare ale seriei tindeau sa te impinga foarte mult catre furisat, MGS 5 este ceva mai permisiv. Pe cat de amuzant ar fi sa rapesti fiecare soldat dintr-o baza cu un balon, iti sunt oferite optiuni ceva mai directe si orientate pe actiune. Cu un arsenal la dispozitia ta care intrece majoritatea FPS-urilor in diversitate, abilitatea de a conduce tancuri si numeroase manevre de lupte corp la corp, The Phantom Pain se poate transforma foarte rapid intr-un joc de actiune bun, atunci cand furisatul esueaza.Adcventure 232

Assassin’s Creed Syndicate

Ne-am sucit si invartit pentru acordarea acestui premiu. Toti candidatii precum Phantom Pain, Rise of the Tomb Raider sau Dying Light au ceea ce trebuie pentru a se incadra in categoria un action-adventure de calitate. Din pacate, Metal Gear Solid 5 a pierrdut in fata lui Assassin’s Creed Syndicate la capitolul poveste puncte importante.  Acesta este motivul pentru care ii acordam lui Syndicate titlul de cel mai bun Action-Adventure al anului 2015. O revenire la forma am putea spune si un joc care merita incercat. Cu toate ca are si el hibele sale.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button