TECH

Top 5 aparate foto originale

Pentru a atrage fotografii, unele camere joaca cartea originalității. Iata un top 5 aparate foto originale.

Hasselblad Lunar este original in primul rand pentru pretul extrem de ridicat: 4990 de euro. Acesta este o variantă de lux a Sony NEX-7. Mânerele sunt realizate din lemn, carbon sau piele.

hasselblad-lunar

HTC Re este o camera in miniatura, dar care permite fotografierea cu 16 megapixeli. Are posibilitatea de a face time lapse sau videoclipuri slow motion. Pret: 169 de euro.

HTC-Re

Leica X Moncler Edition este o editie limitata de 1500 de exemplare. A fost proiectat de celebrul designer. In interior găsim măiestria excepțională de la Leica, 16 megapixeli, un sensor senzor APS-C, 35mm f / 1.7. Leica X Moncler Edition: 2450 de euro.

LEICA-X-EDITION-MONCLER

Lomography Diana F + Chamonix e pregatit direct pentru ski. Echipat cu blitz si mai multe viteze de declanșare, are un pret foarte rezonabil: 105 euro.

Lomography Diana F + Chamonix

Cele mai recent Polaroid, Socialmatic, ruleaza pe Android si adauga efecte înainte de imprimarea pozelor. Are WiFi și Bluetooth pentru a partaja conținut. Pret: 250 de euro.

socialmatic

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button