MORE

Top 3: Motive motive pentru a-ti cumpara o tableta Android vs un iPad “Ghid pentru neinitiati.”

Esti in cautarea unei tablete? Iata trei motive pentru care o tableta cu Android ar fi cea mai buna alegere.

 

1. Hardware mai versatil.

Spre deosebire de iPad, tabletele cu Android beneficiaza de porturi USB sau slot pentru card. Acest lucru te ajuta sa partajezi mai usor fisierele intre diverse dispozitive cum ar fi pozele facute cu camera foto si de asemenea va permite sa mariti memoria de stocare a dispozitivului. Desigur si pe iPad sunt moduri de partajare, printre care si stocare in cloud, dar acest lucru necestia o conexiune de internet permanenta si rapida. Dar nu exista o alta metoda de a mari memoria de stocare a unei tablete iPad.

2. Daca ai un buget limitat.

Google Nexus 7 sta foarte bine la capitolul hardware cat si constructie. Diferenta de pret dintre Nexus 7 si iPad Mini este de aproximativ 500Ron. Desigur exista tablete cu Android si mai ieftine, dar cat platesti atat primesti, la o tableta de 300RON – 400RON nu trebuie sa aveti pretentii foarte mari.

3. Mai multa flexibilitate.

Android este un sistem de operare deschis, acest lucru permite mai multor companii sa intre pe piata cu diverse tablete. In plus pe orice tableta cu Android ai posibilitatea sa iti schimbi interfata complet, acest lucru nu necesita Root, Nova Launcher este printre cele mai bune, daca detineti deja un device cu Android, va recomand sa il instalati si sa puneti la scroll speed pe Faster than Light, o sa ramaneti uimiti. De asemenea beneficiati de Widgeturi live, care va pot afisa pe ecranul de start vremea, conditiile de trafic, ultimile stiri, mailurile primite, etc…

 

 

Citi si „Top 3: Motive motive pentru a-ti cumpara un iPad vs o tableta Android.” .

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button