MORE

Top 3: Motive motive pentru a-ti cumpara un iPad vs o tableta Android. „Ghid pentru neinitiati.”

ipad

Apple a fost prima companie care a lansat pe piata de consum tablete in anul 2010, dar variantele Android au urmat indeaproape. Dupa patru ani compania Apple se confrunta cu o competie acerba din partea tabletelor cu Android. Am decis sa facem un mic Top 3: de ce un utilizator si-ar cumpara mai degraba o tableta de la Apple, tinand cont si de faptul ca preturile acestora nu sunt tocmai inspaimantatoare, cea mai ieftina fiind 1300RON, un pret accesibil pentru un produs Apple.

1. Daca doresti aplicatii mai bine optimizate.

Android reuseste sa prinda din urma Apple la numarul de aplicatii, dar acest lucru nu garanteaza ca toate aplicatiile sunt bune sau sigure. AppStore-ul celor de la Apple este inca prima platforma preferata de multi dezvoltatori. De multe ori aplicatiile apar prima data in AppStore si dupa un timp pe Android.

2. Un ecran de start curat si ordonat.

Daca crezi ca widget-urile si interfetele de start customizabile te deruteaza, mai bine ramai pe iPad. Icoanele au un Design uniform iar ecranele de start sunt curate si ordonate.

3. Uita de grija versiunii sitemului de operare.

Tabletele cu Android sunt peste tot si au diverse versiuni ale sistemului de operare, o parte dintre aplicatiile noi nu sunt compatibile cu versiunile mai vechi de Android si nici cu anumite specificatii hardware. In schimb la Apple toate aplicatiile sunt compatibile cu sistemul de operare si nu mai trebuie sa iti faci griji in aceasta privinta, sau in privinta versiunii OS-ului. Tot ceea ce trebuie sa faci in aceasta privinta este sa iti lasi update-uril pe automat.

Stati aproape urmeaza si un Top 3 „De ce sa iti cumperi o tableta cu Android in locul unui iPad”.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button