GamingPC&Consoles

Top 100 cele mai bine vandute jocuri de pe Steam in 2016

Anul acesta a marcat si un eveniment istoric pentru platforma de distributie digitala Steam, Valve organizand pentru prima oara in interiorul aplicatiei o ierarhie a jocurilor de pe platforma.

Rezultatul a fost. asa cum utilizatorii vechi deja cunosc, un misto general, in care au exista categorii de genul: „Doar 5 minute”. Premiile nu s-au luat in serios, dar au fost decise de comunitate, ceea ce a dat o nota personala ceremoniei.

Astazi avem lista celor mai bine vandute jocuri de pe platforma in anul trecut, fiind listate in functie de numarul de copii vandute, platina, aur, argint si asa mai departe.

Din nefericire pentru multi utilizatori, No Man’s Sky se afla printre cele mai bine vandute jocuri de anul trecut, totusi, titluri precum Total War: WARHAMMER, XCOM 2 sau Civilization VI stau si ele in fruntea clasamentului. De unde deducem ca aceasta piata are parte de o renastere.

Nici indie-urile nu au lipsit din top, Stardaw Valley, cu al sau gameplay infectios, ARK, Call of duty Black OPS 3 au primit aurul, alaturi de ARMA 3 si Rainbow Six Siege.

Lista este extrem de interesant de parcurs si analizat, oferind o viziune mai ampla a ceea ce gamerul in general prefera sa joace pe PC. Sigur, sunt jocuri free to play, precum si indie-uri, dar general, lista este surprinzator de diversa, gasindu-si loc aproape toate genurile de jocuri, de la TBS, la jRPG, Adventure, simulare si lista este extrem de lunga. Pana si hardware gasim pe aceasta LISTA!

 

 

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button