Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

TOP 10 telefoane cu cea mai buna camera din lume!

/
/
/

Camera de pe telefon este unul dintre aspectele principale care convinge un utilizator sa achizitioneaza un anumit telefon. In topul de astazi vom trece zece dintre telefoanele care ofera cea mai buna calitate foto/video din lume, conform celor de la DxOMark. Ordinea telefoanelor este descrescatoare.

lg g5 2

10. LG G5

 

9. Apple iPhone 7

 

8. Sony Xperia Z5

 

7. Sony Xperia XZ

 

6. Samsung Galaxy S6 Edge Plus

 

5. Moto Z Force

 

sony xperia x performance

4. Sony Xperia X Performance

 

Samsung Galaxy S7 edge 3

3. Samsung Galaxy S7 Edge

 

2. HTC 10

 

1. Google Pixel

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

21 Comments

  1. Oameni buni, eu va inteleg ca vreti sa bagati pe gat oamenilor alte telefoane care nu se vand, si mai si castigati din asta, dar am comparat eu camera de la G5,cu S7 edge, cu HTC 10, S6 edge + si inca cateva, si va demonstrez la orice ora ca G5-ul are o camera mai buna.Sunt teste facute pe net, in care oamenii au fost lasati sa voteze poze fara a stii de pe ce telefoane au fost facute, si ghici ce? G5-ul a castigat…si acum hai sa va arat si cateva poze recente facute cu un G5 ca sa nu spuneti ca-mi bat gura degeaba!

  2. Poate pentru iPhone 7 au pus sa spunem „corect” ordinea dar iPhone 7 Plus este peste toate telefoanele de pana acum din contra este comparat cu DSLR deci 😉 deci sa se mai documenteze , tinand cont ca Functia Portret ceea ce este nou la iPhone este noua si este BETA . Ce este drept iPhone nici nu are atatea setari la camera ca si Android dar este o camera adevarata

  3. ☛🔹 Un top zece,, destul de corect a celor de la DxOMark..!! Exceptand smartphone-ul de pe locul doi al taiwanez-ilor de la HTC,,,- care in viziunea mea e în top 10 dar mult mai jos,,- restul clasamentui alcåtuit imi pare destul de întemeiat si obiectiv.!! 🔹☚

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar