MORE

Top 10 cu cele mai bune glume din industria de tech

Nu s-ar putea spune ca au fost prea multe lucruri amuzante anul acesta de 1 aprilie, dar cateva dintre ele ar putea fi numite mai rasarite. Fie ca e vorba de tehnologie sau jocuri, gasiti aici cele mai amuzante glume facute de ziua pacalelilor.

Google Plastic

Succesorul lui Google Cardboard este deja in lucru, dar Google Plastic nu este acel succesor. In schimb, Google Plastic este solutia dezvoltata de Google pentru a oferi si celor care nu vor VR un headset care sa il poarte pe cap. Unul care ajuta la absolut nimic, dar din moment ce restul lumii are ceva de genul pe cap, de ce sa te simti exclus. Bine, practic are si o utilitate practica, protectie impotriva loviturilor in fata.

Google Drop Mic

Cea mai amuzanta chestie cu putinta facuta de Google nu a fost tocmai intentionata. Drop Mic trebuia sa ofere optiunea de-a raspunde la un mesaj cu un Gif amuzant, dar s-a terminat prin atasarea acelui Gif de toate mesajele cu putinta, chiar si cele la care nu era tocmai potrivit un astfel de Gif. Oameni au ramas fara locuri de munca, veste triste au fost trimise de parca ar fi fost amenintari si alte multe lucruri amuzante au rezultat din aceasta escapada hilara a companiei Google.

Gmail Mic Drop_Send

Razer Breadwinner Toaster

In continuare nu sunt sigur daca Project BreadWinner este o gluma. Razer tinde sa faca tot felul de dispozitive amuzante, asa ca un toaster cu LED-uri si USB nu ar fi tocmai exclus. Prezentarea este oricum cam la fel de convingatoare ca ce de la Razer Blade de acum cativa ani.

Google Self Driving Bike

Daca Google tot face o masina care se poate conduce de una singura, de ce nu si biciclete? Divizia din Olanda asta a facut, biciclete capabile sa se conduca de unele singure, care astfel sa reduca numarul de accidente provocate de oameni care folosesc laptop-urile in timp ce pedaleaza.

Samsung Internet of Trousers

Internetul lucrurilor este o chestie minunata, iar acum este in pantalonii tai. Acesti pantaloni inteligenti au tot felul de functii interesante, cum ar fi Wi-Fly, care te avertizeaza daca nu ai fermoarul ridicat sau un senzor care te avertizeaza ca nu te-ai ridicat de ceva timp si ar trebui sa faci o plimbare. Dar fara indoiala functia sa cea mai grozava este Fridge Lock. Aceasta va detecta cand cureaua este supra-solicitata si va bloca automat usa frigiderului.

706_fool

Magic: The Gathering – Travel Edition

Magic The Gathering necesita foarte mult spatiu pentru a putea fi jucat. Nu e genul de lucru de care te poti bucura in plimbare, motiv pentru care s-a ivit aceasta editie de calatorie. In cazul in care nu este evident din poza, cartile de MTG sunt cam de dimensiunea unui bilet de autobuz in aceasta editie. Sigur, asta l-ar face nejucabil, motiv pentru care setul vine si cu lentile speciale care permit vederea scrisului. Desigur, un jucator adevarat nu are nevoie text, stiind deja toate cartile.

ivpi_magic_the_gathering_travel_edition

Wonder Workshop Wonderpaw

Nu cred ca trebuie sa va spun ca exista o discrepanta enorma in industria tehnologiei. Diversitatea nu este punctul sau forte, anumite paturi fiind sub-reprezentate, poate chiar ignorate complet. Dar Wonder Workshop repara asta cu Wonderpaw. Ce este Wonderpaw? Este o aplicatie care iti invata cainele sa programeze. Asa ca pana si dulaul din curte care latra de fiecare data cand trece o caruta pe ulita poate deveni un angajat la Google. Poate cel care implementeaza glumele de 1 Aprilie.

MSI The One

Mai tineti minte cand Razer a dezvaluit un PC modular? Eh, un PC este deja prin definitie modular, dar MSI il face mai modular, cu placi de baza modulare. Puteti schimba componentele sale, cum ar fi socket-ul de procesor, slot-urile de RAM si de PCI, componenta audio, porturile I/O, plus chipset-ul si porturile SATA. Suna ca o idee buna, dar cam greu de implementat.

product_6_20160330165436_56fb944c97d08

War Thunder Lost Shores

War Thunder n-a avut doar o gluma buna, dar si una practica. War Thundar a capatat prima sa implementare a luptelor navale ca o gluma. Oricine a intrat pe pagina oficiala nu credea ca este ceva care chiar a fost adaugat in joc… dar a fost adaugat in joc. Timp de o zi, puteati naviga si trage in inamici folosind o nava cu panze de epoca si tunuri. Pana si echipajul avea comentarii amuzante de spus in timpul luptei.

Imprimanta 3D de gogosi

Kispy Kreme este o companie care produce dulciuri, asa ca ai crede ca n-ar fi interesata de imprimante 3D. Probabil de asta gluma era atat de amuzanta. Asta si ca o imprimanta 3D care face doar gogosi pare tocmai genul de tampenie pe care cineva chiar ar fi in stare sa o faca.

Screen-Shot-2016-04-01-at-2.53.07-PM

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button